Naturnära hem bara 15 minuter från city

Kvarter Grönkulla ligger i ett trevligt nybyggnadsområde vid gränsen mellan Duvbo och Rissne, i hörnet där Kavallerivägen möter Rissneleden. Här skapas en öppen och naturlig mötesplats kring den stora eken, som kommer att få stå kvar där den är idag. Området har alla förutsättningar för att skapa ett livfullt trivsamt kvarter.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 35 - 146,5 kvm
Pris: 1 732 500 - 6 226 250 kr
Månadskostnad: 2 197 - 7 108 kr
Säljstart: Pågående försäljning
Inflyttning: Inflyttning pågår
Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

Välkommen hem till Grönkulla!
Vill du också bo nära naturen men enkelt kunna ta dig in till innerstan? Då skall du komma på visning av vårt nya kvarter Grönkulla. Här erbjuder vi moderna välplanerade hem med gott om förvaring. Samtliga hem har öppna trevliga ytor som gör det enkelt att trivas. Hit bjuder du gärna över både vänner och familj för spontana middagar eller lugna kvällar i soffan.

I dagsläget har vi hem med 3 - 5 rum kvar till försäljning. De allra flesta har dubbla balkonger, den ena mot den livfulla gatan och den andra mot den lummiga naturparken. Här får du njuta av både morgon- och kvällssol. Om du uppskattar en extra våning har vi ett par etagelägenheter kvar och om du hellre vill bo på markplan har vi fortfarande några hem med uteplats och kontakt med naturtomten på baksidan av husen till salu. 

Precis bakom husen ligger ett trevligt naturparksområde, fullt av liv och grönska. Idealiskt när du vill lata dig i solen med en bra pod, eller möta upp vännerna för ett parti kubb och pizzamiddag på en filt. Här kan du räkna med att leva i ett grönt kvarter fullt av liv med gott om umgängesytor. 

Att bo i Grönkulla innebär att ha nära till bra vardagsservice och kommunikationer. Det är bara tio minuters promenad till närmaste tunnelbanestation och tvärbanan som precis börjat byggas ut kommer att stanna utanför porten.

Hitta din nya bostad med bostadsväljaren


En social middag om Rissne


Se filmen om Rissne som handlar om den speciella känslan, glädjen, gemenskapen och att bo i nybyggt i ett område som växer. Här träffar vi några av de personer som har en anknytning till området och delar sina erfarenheter om Rissne.

Se filmen om Rissne som handlar om den speciella känslan, glädjen, gemenskapen och att bo i nybyggt i ett område som växer. Läs mer om vårt nya kvarter Grönkulla i Rissne på skanska.se/gronkulla

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Avstånd till platser

  Bild från visningslägenheten, ett hem om 4,5 rum på 96 kvm

  Bild från visningslägenheten, ett hem om 4,5 rum på 96 kvm

  Rissne genomgår en förändring och i framtiden kan du se fram emot en mer levande stadsdel med fler bostäder, lokaler för verksamheter, gator, lokalgator och förbättrade kommunikationer.

  Rissne genomgår en förändring och i framtiden kan du se fram emot en mer levande stadsdel med fler bostäder, lokaler för verksamheter, gator, lokalgator och förbättrade kommunikationer.

  Vi tillsammans med andra byggherrar bidrar till att göra Rissne till en skönare och grönare plats att bo på.

  Vi tillsammans med andra byggherrar bidrar till att göra Rissne till en skönare och grönare plats att bo på.

  En illustration på ett vanligt förekommande kök i en 2 RoK.

  En illustration på vardagsrummet i en av etagelägenheterna på 4 RoK.

  En illustration på etagevåningen i en 4 RoK.

  En illustration på köksdelen i en av etagelägenheterna på 4 RoK.

  En illustration på hur en av de smarta 1 RoK kan komma att se ut.

  Närområdet

  En liten stadsdel med stor och varm personlighet

  Rissne är en stadsdel som växer och med utvecklingen kommer många nya lägenheter, butiker och lokaler, både intill Grönkulla och inne i centrum. När arbetet eller skolan är slut för dagen finns fina promenadstråk, lekplatser och grönområden på armlängds avstånd. Om sommaren är det många som njuter av en picknick på Rissne Ängar och i gröna Rissne Park är hunden alltid välkommen. Streetbasketplanen Rosa Pantern på Rissne idrottsplats kräver också ett omnämnande.

  Skolan och barnomsorgen är väl utbyggd i området, exempelvis hittar du Engelska skolan på andra sidan gatan från kvarteret. I Rissne centrum finns det mesta du behöver för vardagens inköp och ärenden. 

  Rissne torg

  Kommunikationerna är mer än bara goda – från centrum går flertalet bussar, T-banans blå linje tar dig till City på 15 minuter och den nya Tvärbanan som precis har börjat byggas ut kommer stanna precis utanför dörren. Och för allt du inte hittar hemma i Rissne finns ju alltid Sundbybergs hela utbud inom räckhåll. Bekvämt eller hur!

  3 minuters resa till Sundbybergs centrum med tunnelbana!

  Busshållplats i Rissne torg, 450 m bort.

  Lekplatsen i närområdet

  Få tips på smultronställen i närområdet:

  Läs Guldkorn runt Rissne »

  Upplev Grönkulla från ovan


  I Grönkulla planerar vi för ett trivsamt kvarter med moderna hem om 1 – 5 rum och kök. Många lägenheter får dubbla balkonger med utsikt över den livfulla gatan och den lummiga stadsparken. Läs mer på skanska.se/gronkulla

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Grönkulla

   Ansvariga kontaktpersoner

   Thomas Törnqvist

   Thomas Törnqvist

   +46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: