Naturnära hem bara 15 minuter från city

I Rissne finns det mycket att se fram emot. Området växer så det knakar och vi är stolta över att vara en del av den förändringen. Tanken är att Rissne ska förbli en grön stadsdel och levande plats med ännu fler bostäder, butiker och naturligt trivsamma mötesplatser. Något som såklart genomsyrar hela Grönkulla, vårt nya kvarter i Rissne.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 34,5 - 146,5 kvm
Pris: 1 750 000 - 6 550 000 kr
Månadskostnad: 2 293 - 7 608 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: November 2018 till maj 2019

Tidplan för Grönkulla

Planering
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Besiktning
Inflyttning

Vill du också bo nära naturen men enkelt kunna ta dig in till innerstan? Då skall du anmäla ditt intresse för vårt nya kvarter Grönkulla. Här kommer vi att erbjuda moderna kvadratsmarta hem om 1-5 rum och kök nära service och kommunikationer. Precis bakom husen ligger ett vackert naturparksområde, fullt av liv och grönska. Idealiskt när du vill lata dig i solen med en spännande bok, eller möta upp vännerna för ett parti kubb. Där Rissne-leden möter Kavallerivägen kommer det bli en öppen och naturlig mötesplats kring den stora eken, som kommer bevaras och få stå kvar där den är idag. Här kommer finnas alla ingredienser för att skapa ett livfullt kvarter, med gott om umgängesytor, bra belysning och även plats för småbutiker och mysiga fik med uteservering. 

De flesta hem i Grönkulla är utrustade med två balkonger, den ena mot den livfulla gatan och den andra mot den lummiga naturparken. Här får du njuta av både morgon- och kvällssol. De öppna ytorna i hemmet gör det även lätt för dig att bjuda över både vänner och familj för spontana middagar eller lugna kvällar i soffan.

Lägenhetsväljare och 360 rundvandring


Hitta hem med lägenhetsväljaren

Lägenhetsväljaren är ett praktiskt online-verktyg där du får hjälp att hitta rätt läge. Du kan bland annat få en känsla av hur solen står vid olika tidpunkter på dagen och få en bra överblick om var någonstans lägenheterna ligger i huset. Ta också chansen att kika runt i lägenheterna med rundvandringen. Där får du möjlighet att titta in i antingen en 1 RoK, 2 RoK eller en av etagevåningarna på 4 RoK.

Klicka här för att komma till lägenhetsväljaren »

Inredning i Grönkulla


Fyra stilar för din inspiration

För dig som köper bostad i Grönkulla har vi tagit fram fyra olika inredningskoncept som kan hjälpa dig lite på traven när det är dags för dina inredningsval. Stilarna Kontrast, Marmor, Skärgård och Industri i innehåller material och detaljer som är framtagna för att passa fint tillsammans. Kombinera och plocka material ur de olika stilarna för att hitta en inredning som passar din personlighet!

Se olika inredningsstilar i Grönkulla »

Området


Naturnära hem -15 minuter från City

I Grönkulla får du ett naturnära hem – 15 minuter från city! Från kvarteret är det alltid lätt att ta sig in till City eller Sundbyberg. Bara 400 meter från kvarteret ligger det växande Rissne Centrum med tunnelbanestationen, varifrån du tar dig till innerstan på mindre än 15 minuter.

Läs mer om närområdet »

En social middag om Rissne


Se filmen om Rissne som handlar om den speciella känslan, glädjen, gemenskapen och att bo i nybyggt i ett område som växer. Här träffar vi några av de personer som har en anknytning till området och delar sina erfarenheter om Rissne.

Se filmen om Rissne som handlar om den speciella känslan, glädjen, gemenskapen och att bo i nybyggt i ett område som växer. Läs mer om vårt nya kvarter Grönkulla i Rissne på skanska.se/gronkulla

Karta


Avstånd till platser

Rissne genomgår en förändring och i framtiden kan du se fram emot en mer levande stadsdel med fler bostäder, lokaler för verksamheter, gator, lokalgator och förbättrade kommunikationer.

Rissne genomgår en förändring och i framtiden kan du se fram emot en mer levande stadsdel med fler bostäder, lokaler för verksamheter, gator, lokalgator och förbättrade kommunikationer.

Vi tillsammans med andra byggherrar bidrar till att göra Rissne till en skönare och grönare plats att bo på.

Vi tillsammans med andra byggherrar bidrar till att göra Rissne till en skönare och grönare plats att bo på.

En illustration på ett vanligt förekommande kök i en 2 RoK.

En illustration på vardagsrummet i en av etagelägenheterna på 4 RoK.

En illustration på etagevåningen i en 4 RoK.

En illustration på köksdelen i en av etagelägenheterna på 4 RoK.

En illustration på hur en av de smarta 1 RoK kan komma att se ut.

Närområdet

En liten stadsdel med stor och varm personlighet

Rissne är en stadsdel som växer och med utvecklingen kommer många nya lägenheter, butiker och lokaler, både intill Grönkulla och inne i centrum. När arbetet eller skolan är slut för dagen finns fina promenadstråk, lekplatser och grönområden på armlängds avstånd. Om sommaren är det många som njuter av en picknick på Rissne Ängar och i gröna Rissne Park är hunden alltid välkommen. Streetbasketplanen Rosa Pantern på Rissne idrottsplats kräver också ett omnämnande.

Rissne torg

Skolan och barnomsorgen är väl utbyggd och i Rissne centrum finns det mesta du behöver för En liten stadsdel med stor och varm personlighet vardagens inköp och ärenden. Kommunikationerna är mer än bara goda – från centrum går flertalet bussar, T-banans blå linje tar dig till City på 15 minuter och den nya Tvärbanan har dessutom planer på en ny hållplats här i Rissne. Och för allt du inte hittar hemma i Rissne finns ju alltid Sundbybergs hela utbud inom räckhåll. Bekvämt!

3 minuters resa till Sundbybergs centrum med tunnelbana!

Busshållplats i Rissne torg, 450 m bort.

Lekplatsen i närområdet

Få tips på smultronställen i närområdet:

Läs Guldkorn runt Rissne »

Upplev Grönkulla från ovan


I Grönkulla planerar vi för ett trivsamt kvarter med moderna hem om 1 – 5 rum och kök. Många lägenheter får dubbla balkonger med utsikt över den livfulla gatan och den lummiga stadsparken. Läs mer på skanska.se/gronkulla

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Grönkulla

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.