Lägenhet 1-1101

Såld

Välkommen in i ett hem som har 3,5 rum och en härlig uteplats. Till det stora sovrummet finns en stor klädkammare som fungerar fint som hemmakontor eller sovrum för den minsta.

Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 3 472 750 kr
Månadskostnad: 4 244 kr
Boarea: 81,5 kvm
Antal rum: 3,5
Våningsplan: 1
Nummer: 1-1101
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Maj 2019

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

En välkomnande entré med stor skjutdörrsgarderob öppnar upp denna trevliga 3,5:a. Till vänster i hallen finner du lägenhetens stora sovrum med en anslutande klädkammare, som har fönster och därmed kan användas som extra sovrum eller arbetsrum. Längre fram i hallen hittar du det mindre sovrummet som erbjuder ett ostört gårdsläge. Här finns även en extra garderob.

På motsatt sida ligger lägenhetens helkaklade badrum med dusch, som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en bänkskiva som gör att du enkelt kan vika tvätten och slipper flytta runt den i lägenheten. Hallen övergår sedan i ett stort vardagsrum, som smälter samman fint med det luftiga köket genom en öppning med låga bänkskåp som erbjuder extra arbetsyta. Den rymliga uteplatsen blir perfekt för morgonkaffet och ligger vänd mot husets gård.  

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: