Lägenhet 1-1804

Ledig

Välkommen hem till en av de underbara vindsvåningarna i Grönkulla! Här bor du med luftiga ytor, massor av förvaring, dubbla balkonger och en trevlig etagevåning.

Planlösning från Grönkulla, Sundbyberg, 1-1804
Situationsplan från Grönkulla, Sundbyberg, 1-1804
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 6 226 250 kr
Månadskostnad: 6 645 kr
Boarea: 136 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 8
Nummer: 1-1804
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Maj 2019

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

När du öppnar dörren till denna lägenhet möts du av en hall som binder samman de flesta av rummen i entréplan. Till höger ligger två av sovrummen, där det ena har en stor klädkammare och utgång till en balkong med soligt sydvästläge. Från hallen når du även lägenhetens helkaklade badrum med dusch, som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en bänkskiva som gör att du enkelt kan vika tvätten och slipper flytta runt den i lägenheten. Det finns även en praktisk gästtoalett som minskar stressen på morgonen när alla ska iväg samtidigt.

Hallen övergår sedan i ett stort vardagsrum, som smälter samman fint med det luftiga köket genom en öppning med låga bänkskåp som erbjuder extra arbetsyta. Innanför köket ligger ett mindre rum om 5 kvadrat, som har fönster och därmed kan användas som extra sovrum eller arbetsrum. Eller som extra förvaring för alla vinterkläder och barnens leksaker och spel.

Från vardagsrumsdelen har du även utgång till ännu en stor balkong med morgonsol. Nu tar du trappan upp till din etagevåning som erbjuder ett extra allrum och ytterligare ett sovrum med skjutdörrsgarderob. Det finns även ett badrum med dusch, så kanske blir denna våning till tonåringens avskilda krypin, där kompisarna kan komma över och titta på film utan att störa resten av familjen. Eller varför inte en ateljé för dina målarprojekt?

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: