Lägenhet 2-1503

Såld

Välkommen in i denna trevliga tvåa, som har gott om svängrum och ljusinsläpp från två håll. Här får du bland annat öppen planlösning, klädkammare och dubbla balkonger.

Planlösning från Grönkulla, Sundbyberg, 2-1503
Bilden visar Grönkulla, Sundbyberg, 2-1503
Bilden visar Grönkulla, Sundbyberg, 2-1503
Situationsplan från Grönkulla, Sundbyberg, 2-1503
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 3 275 000 kr
Månadskostnad: 3 710 kr
Boarea: 64,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 5
Nummer: 2-1503
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Planerad till april 2019

En välkomnande entré med stor skjutdörrsgarderob öppnar upp denna rymliga tvåa. Till vänster i hallen finner du även det helkaklade badrummet med dusch, som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en bänkskiva som gör att du enkelt kan vika tvätten och slipper flytta runt den i lägenheten. 

Hallen övergår sedan i ett stort rum, där kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning, vilket gör det enkelt att anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster. Lägenhetens sovrum har ett rofyllt läge mot husets grönskande baksida och ansluter till en praktisk klädkammare. Med två balkonger i olika väderstreck kan du njuta av solen både morgon och kväll. 

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.