Lägenhet 3-1101

Ledig

Välkommen hem till en av de tre unika etagelägenheterna på markplan i Grönkulla. Här kan du fördela familjelivet över två våningar, där båda har badrum och uteplats.

Planlösning från Grönkulla, Sundbyberg, 3-1101
Bilden visar Grönkulla, Sundbyberg, 3-1101
Bilden visar Grönkulla, Sundbyberg, 3-1101
Situationsplan från Grönkulla, Sundbyberg, 3-1101
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 4 143 000 kr
Månadskostnad: 5 765 kr
Boarea: 116 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 1
Nummer: 3-1101
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2019
Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

En välkomnande entré med skjutdörrsgarderob öppnar upp denna härligt stora lägenhet om totalt 116 kvadrat! Här i hallen finner du gårdsvåningens två sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar, som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en bänkskiva som gör att du enkelt kan vika tvätten och slipper flytta runt den i lägenheten. 

Hallen övergår sedan i ett stort vardagsrum, som smälter samman fint med det luftiga köket genom en öppning med låga bänkskåp som erbjuder extra arbetsyta. Från vardagsrumsdelen når du en rymlig uteplats med morgonsol och lugnt läge mot den gröna gården.

Från köket går trappan ner till nästa etage, som erbjuder ett extra allrum, badrum med dusch, sovloft, två förråd och tre garderober. Takhöjden är 4,37 m och som om inte det vore nog finns även en stor uteplats om hela 20 kvadratmeter. Kanske blir denna våning till tonåringens avskilda krypin, där kompisarna kan komma över och titta på film utan att störa resten av familjen.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: