Lägenhet 3-1302

Såld

Välkommen in i denna trevliga välplanerade tvåa, som har alla sina kvadratmetrar på rätt ställe. Här får du bland annat öppen planlösning, förråd och en rymlig balkong.

Bilden visar Grönkulla, Sundbyberg, 3-1302
Bilden visar Grönkulla, Sundbyberg, 3-1302
Planlösning från Grönkulla, Sundbyberg, 3-1302
Situationsplan från Grönkulla, Sundbyberg, 3-1302
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 2 447 500 kr
Månadskostnad: 2 747 kr
Boarea: 47,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 3
Nummer: 3-1302
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2019
Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

En välkomnande entré med garderobsförvaring öppnar upp denna kvadratsmarta tvåa. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan.

Hallen övergår sedan i ett stort rum, där kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning, vilket gör det enkelt att anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster. Den rymliga balkongen har plats för möblering och är den perfekta platsen för morgonkaffet. Lägenhetens sovrum har ett rofyllt läge mot husets grönskande baksida och i hemmet finns även ett praktiskt förråd.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: