Lägenhet 3-1504

Såld

Välkommen hem till en av de underbara vindsvåningarna i Grönkulla! Här bor du med luftiga ytor, massor av förvaring, dubbla balkonger och en trevlig etagevåning.

Bilden visar Grönkulla, Sundbyberg, 3-1504
Situationsplan från Grönkulla, Sundbyberg, 3-1504
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 5 615 480 kr
Månadskostnad: 6 670 kr
Boarea: 136,5 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 5
Nummer: 3-1504
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2019

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

När du öppnar dörren till denna lägenhet möts du av en hall som binder samman de flesta av rummen i entréplan. Till höger ligger två av sovrummen, där det ena har en stor klädkammare och utgång till en balkong med soligt sydvästläge. Från hallen når du även lägenhetens helkaklade badrum med dusch, som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en bänkskiva som gör att du enkelt kan vika tvätten och slipper flytta runt den i lägenheten. Det finns även en praktisk gästtoalett som minskar stressen på morgonen när alla ska iväg samtidigt.

Hallen övergår sedan i ett stort vardagsrum, som smälter samman fint med det luftiga köket genom en öppning med låga bänkskåp som erbjuder extra arbetsyta. Innanför köket ligger ett mindre rum om 5 kvadrat, som har fönster och därmed kan användas som extra sovrum eller arbetsrum. Eller som extra förvaring för alla vinterkläder och barnens leksaker och spel.

Från vardagsrumsdelen har du även utgång till ännu en stor balkong med morgonsol. Nu tar du trappan upp till din etagevåning som erbjuder ett extra allrum och ytterligare ett sovrum med skjutdörrsgarderob. Det finns även ett badrum med dusch, så kanske blir denna våning till tonåringens avskilda krypin, där kompisarna kan komma över och titta på film utan att störa resten av familjen. Eller varför inte en ateljé för dina målarprojekt?

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: