Lägenhet 5-1301

Ledig

Välkommen in i ett hem som har 3,5 rum och dubbla balkonger för maximerade solchanser. Till det stora sovrummet finns två klädkammare, där den största fungerar fint som hemmakontor eller sovrum för den minsta.

Bilden visar Grönkulla, Sundbyberg, 5-1301
Bilden visar Grönkulla, Sundbyberg, 5-1301
Planlösning från Grönkulla, Sundbyberg, 5-1301
Situationsplan från Grönkulla, Sundbyberg, 5-1301
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 3 655 000 kr
Månadskostnad: 4 490 kr
Boarea: 87 kvm
Antal rum: 3,5
Våningsplan: 3
Nummer: 5-1301
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Januari 2019
Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

En välkomnande entré med garderobsförvaring öppnar upp denna trevliga 3,5:a. Till vänster i hallen finner du lägenhetens huvudsovrum, som ansluter till två rejäla klädkammare. Den största av dem har ett fönster och kan därmed användas som extra sovrum eller arbetsrum. Lägenhetens andra sovrum är också väl tilltaget och har ett ostört gårdsläge. Här finns även en extra garderob.

I hallen hittar du även lägenhetens helkaklade badrum med dusch, som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en bänkskiva som gör att du enkelt kan vika tvätten och slipper flytta runt den i lägenheten. Hallen övergår sedan i ett stort vardagsrum, som smälter samman fint med det luftiga köket genom en öppning med låga bänkskåp som erbjuder extra arbetsyta. Med två balkonger i olika väderstreck kan du njuta av extra många soltimmar.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: