Lägenhet 5-1601

Ledig

Välkommen hem till en av de underbara vindsvåningarna i Grönkulla! Här bor du med luftiga ytor, massor av förvaring, dubbla balkonger och en trevlig etagevåning.

Planlösning från Grönkulla, Sundbyberg, 5-1601
Bilden visar Grönkulla, Sundbyberg, 5-1601
Bilden visar Grönkulla, Sundbyberg, 5-1601
Situationsplan från Grönkulla, Sundbyberg, 5-1601
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 5 595 000 kr
Månadskostnad: 6 094 kr
Boarea: 109 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 6
Nummer: 5-1601
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Planerad till januari 2019

En välkomnande entré med garderobsförvaring öppnar upp denna trevliga vindsvåning. Till vänster i hallen finner du lägenhetens huvudsovrum, som ansluter till två rejäla klädkammare. Den största av dem har ett fönster och kan därmed användas som extra sovrum eller arbetsrum.

Lägenhetens andra sovrum på entrévåningen har ett ostört gårdsläge och här finns även en extra garderob. I hallen hittar du även lägenhetens helkaklade badrum med badkar, som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en bänkskiva som gör att du enkelt kan vika tvätten och slipper flytta runt den i lägenheten. 

Hallen övergår sedan i ett stort vardagsrum, som smälter samman fint med det luftiga köket genom en öppning med låga bänkskåp som erbjuder extra arbetsyta. Med två balkonger i olika väderstreck kan du njuta av extra många soltimmar. Från vardagsrummet löper trappan upp till din etagevåning, som erbjuder ett extra allrum och ytterligare ett sovrum med skjutdörrsgarderob. Kanske blir denna våning till tonåringens avskilda krypin, där kompisarna kan komma över och titta på film utan att störa resten av familjen. Eller varför inte en ateljé för dina målarprojekt?

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.