Fyra stilar för din inspiration

För dig som köper en bostad i Grönkulla har vi tagit fram fyra inredningsstilar som kan hjälpa dig lite på vägen när det är dags att välja inredning. Stilarna Kontrast, Marmor, Skärgård och Industri innehåller material och detaljer som är framtagna för att passa fint tillsammans.

Fyra inredningskoncept

Stilarna vi har tagit fram har vi döpt till Kontrast, Marmor, Skärgård och Industri.Varje stil kombinerar inredning ur vårt originalsortiment och tillvalssortiment. Du kan självklart välja att plocka material ur de olika stilarna för att hitta en inredning som passar just din personlighet. På ditt inredningsmöte får du träffa någon av våra kundansvariga och prata igenom dina val med oss. Vi har även tagit fram en köks- och badrumsväljare där du kan se de möjligheter som går att välja mellan. Klicka på länkarna nedan och prova vilken kombination som passar just dig! 

Kontrast


Klassiska kontraster

Kontrast är den inredningsstil som påminner mest om vårt originalsortiment. Här finner du en ganska avskalad palett som passar bra om du hellre jobbar med den lösa inredningen. Klassiska kontraster mellan svart, grått och vitt bildar en sober bas som är enkel att krydda med din personlighet. Komplettera gärna med färgstarka detaljer som köksmaskiner, färgglada tavlor och levande växter.

Se valmöjligheter med Kontrast »

Marmor


Ljusa kulörer

Inredningsstilen Marmor består av en ljusare palett med kulörer och material som ger en väldigt positiv och lite mer exklusiv känsla. Här kan du till exempel välja att kombinera köksbänkskiva i marmorlaminat med stänkskydd i en kontrasterande färg för att få en fin balans i ditt kök. Addera gärna detaljer i krämiga, glada pasteller och mässing för att förstärka känslan ytterligare.

Se valmöjligheter med Marmor »

Skärgård


Traditionell kombination

Linnetyger, trä och klassiska detaljer är saker som passar fint ihop med inredningsstilen Skärgård. Här har vi tagit fram en lite mer traditionell kombination av material och färger som hjälper till att skapa en ombonad känsla i ditt nya hem. Pricken över i:et står du såklart själv för med möbler och prylar som samspelar med det här sommarhusliknande konceptet. Ett robust matbord, gröna växter och bekväma sittmöbler tar dig en bit på vägen.

Se valmöjligheter med Skärgård »

Industri


Robusta detaljer

Den industriella stilen har vi tagit fram som ett förslag till dig som uppskattar lite mer råa, avskalade material. Här har vi valt att kombinera robusta detaljer som koppar och betong med dova kulörer som skapar en skön och urban känsla. Matcha gärna med svartvita printar, vintagemöbler och grövre textilier för rätt känsla.

Se valmöjligheter med Industri »

Se även filmen där våra kundansvariga berättar mer om de olika inredningsstilarna


Här berättar våra kundansvariga Pernilla och Kristina kort om de fyra inredningsstilarna vi tagit fram specifikt för kvarteret; Kontrast, Skärgård, Marmor och Industri. Vilken inredningsstil väljer du?
Dela sidan: