Inflyttningsklara hem bara 5 minuter från tunnelbanan

Kvarteret Grönkulla ligger i ett trevligt och grönt nybyggnadsområde vid gränsen mellan Duvbo och Rissne, i hörnet där Kavallerivägen möter Rissneleden. Kvarteret har närhet till bra kommunikationer, parker och det mesta du behöver i din vardag. Här kommer du att få ett trivsamt liv, både under din vardag och din helg

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 35 - 146,5 kvm
Pris: 2 150 000 - 4 400 000 kr
Månadskostnad: 2 372 - 7 108 kr
Säljstart: Pågående försäljning, få kvar!
Inflyttning: Inflyttning pågår

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

Inflyttningen är i full gång i våra nya kvarter Grönkulla. Det betyder att du fortfarande har chansen att hitta ett nybyggt hem där du kan leva ett bekymmersfritt liv utan att behöva renovera. Här hittar du rymliga treor och fyror med ett extra litet rum som går att använda som klädkammare, kontor eller hobbyrum. Alla hem har öppen social planlösning där det är enkelt att trivas. Hit bjuder du gärna över både vänner och familj för middagar eller lugna kvällar i soffan. De flesta av de lediga lägenheterna har dubbla balkonger i två väderstreck så att du kan njuta av både morgon- och kvällssol. De hem som ligger på markplan har en härlig uteplats mot den gröna gården där du kan ta dagens första kopp kaffe eller bjuda grannarna på en grillkväll.

Det bästa av allt är att hemmen är färdiga att flytta in i precis när det passar dig.

Bilpool
I Grönkulla ska det vara enkelt att leva utan att behöva äga en egen bil och bilpoolen är redan etablerad. Idag har vi en bil på plats som du som bor här kan använda. I framtiden räknar vi med att ha upp till tre bilar. Föreningen betalar medlemskap till alla som bor här och du som boende betalar bara för den faktiska användningen.

Få hem kvar
Vi har regelbundna visningar i vårt visningshem på Rissneleden 153. Håll utkik efter dag och tid på vår hemsida. Om visningsinformation saknas kan du alltid kontakta vår säljare Thomas som gärna träffar dig på en personlig visning.

Hitta din nya inflyttningsklara bostad med bostadsväljaren


En social middag om Rissne


Se filmen om Rissne som handlar om den speciella känslan, glädjen, gemenskapen och att bo i nybyggt, i ett område som växer. Här träffar vi några av de personer som har en anknytning till området och delar sina erfarenheter om Rissne.

Se filmen om Rissne som handlar om den speciella känslan, glädjen, gemenskapen och att bo i nybyggt i ett område som växer. Läs mer om vårt nya kvarter Grönkulla i Rissne på skanska.se/gronkulla

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Vi tillsammans med andra byggherrar bidrar till att göra Rissne till en skönare och grönare plats att bo på.

  Vi tillsammans med andra byggherrar bidrar till att göra Rissne till en skönare och grönare plats att bo på.

  Vy från Rissneleden.

  Vy från innergården.

  Vy från innergården

  Rissne genomgår en förändring och i framtiden kan du se fram emot en mer levande stadsdel med fler bostäder, lokaler för verksamheter, gator, lokalgator och förbättrade kommunikationer.

  Rissne genomgår en förändring och i framtiden kan du se fram emot en mer levande stadsdel med fler bostäder, lokaler för verksamheter, gator, lokalgator och förbättrade kommunikationer.

  Bilderna nedan är från visningshemmet i Grönkulla som har 96 kvm fördelat i 4,5 rok och dubbla balkonger för maximerade solchanser. Vardagsrummet smälter samman fint med det luftiga köket och till det stora sovrummet har du en stor klädkammare. Innanför köket finns ett mindre extrarum med fönster som kan användas som ett extra sovrum eller arbetsrum. Det finns ytterligare två sovrum, ett helkaklade badrum och en mindre toalett. Läs mer om hemmet 6-1304 under fliken "Bostäder".

  Rum på 5 kvm med ett fönster passar bra som ett arbetsrum eller ett gästrum

  Närområdet

  Välkommen till ett nytt växande Rissne

  Det här är bilden av framtidens Rissne, och inom de gula markeringarna hittar du ditt nya kvarter Grönkulla. Läget är perfekt med närheten till torget, förädlade grönområden och kommunikationer. Det är bara tio minuters promenad till närmaste tunnelbanestation och tvärbanan som precis börjat byggas ut kommer att stanna utanför porten från 2021. Rissne torg är på väg att bli en levande mer stadslik plats med fler bostäder, butiker, service och trevliga mötesplatser. Gatorna i området ska bli tryggare, ljusare, trevligare och mer tillgängliga. Hela gatunätet ska faktiskt förenklas så att det blir enklare att hitta här. Livskvalitet står i fokus när det nya Rissne växer fram.

   

   

  När arbetet eller skolan är slut för dagen finns fina promenadstråk, lekplatser och grönområden på armlängds avstånd. Om sommaren är det många som njuter av en picknick på Rissne Ängar och i gröna Rissne Park är hunden alltid välkommen. Streetbasketplanen Rosa Pantern på Rissne idrottsplats kräver också ett omnämnande.

  Skolan och barnomsorgen är väl utbyggd i området, exempelvis hittar du Engelska skolan på andra sidan gatan från kvarteret. I Rissne centrum finns det mesta du behöver för vardagens inköp och ärenden. 

  Rissne torg

  Kommunikationerna är mer än bara goda – från centrum går flertalet bussar, T-banans blå linje tar dig till City på 15 minuter och den nya Tvärbanan som precis har börjat byggas ut kommer stanna precis utanför dörren från 2021. Och för allt du inte hittar hemma i Rissne finns ju alltid Sundbybergs hela utbud inom räckhåll. Bekvämt eller hur!

  3 minuters resa till Sundbybergs centrum med tunnelbana!

  Busshållplats i Rissne torg, 450 m bort.

  Lekplatsen i närområdet

  Få tips på smultronställen i närområdet:

  Läs Guldkorn runt Rissne »

  Upplev Grönkulla från ovan


  I Grönkulla planerar vi för ett trivsamt kvarter med moderna hem om 1 – 5 rum och kök. Många lägenheter får dubbla balkonger med utsikt över den livfulla gatan och den lummiga stadsparken. Läs mer på skanska.se/gronkulla

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna mig om du vill veta mer om Grönkulla

   Ansvarig kontaktperson

   Thomas Törnqvist

   Thomas Törnqvist

   +46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: