Kanonläge för både vardag och nöjen i Sundbypark

Nu utvecklar vi ett kvarter med nya bostäder i Sundbypark, ett nytt område med bra kommunikationer och service. Välkommen att vara med från början!

Antal rum: 1 - 5
Säljstart: Sommaren 2018
Inflyttning: Sommaren 2020

Tidplan för Sundbypark

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Besiktning
Inflyttning

Sundbypark är vårt bidrag till den utveckling som nu planeras vid Gesällvägen, mellan Hallonbergen, villakvarteren i Ursvik och det växande Järvastaden. Sundbyberg är en av Sveriges snabbast växande kommuner, trots att det också är den minsta. Här finns givetvis närheten till Stockholm, men också ett lugn som du bara finner i småstäder. Lägg till spännande mötesplatser; ett stort utbud av restauranger, unika butiker, grönområden, kultur och all service som du behöver. Inte konstigt att så många söker sig hit. Mycket av det kommer du dessutom att hitta i ditt direkta närområde, som får en skön blandning av hem, kontor, butiker och parkmiljöer.

Anmäl dig redan nu!
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för Sundbypark, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Sundbypark är Svanenmärkt


svanen_projekt_kolumnbild_737x.jpg

Enkelt att leva hållbart i Sundbypark

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Du lever hållbart genom att energiförbrukning i ditt boende är låg och materialen noga utvalda, till exempel. Den dagen du flyttar in i Sundbypark kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

 Läs mer om vad Svanenmärkningen innebär här»

Karta


Avstånd till platser

Närområdet

Sundbypark har ett kanonläge för både vardag och nöjen och här bor du med riktigt bra kommunikationer. Närmaste busshållplats, Sundbypark södra, ligger alldeles runt knuten och i Hallonbergen hittar du närmaste T-bana och fler busslinjer som snabbt tar dig dit du vill. För vardagens inköp är det smidigt med en stor Coop-butik bara några hundra meter bort och i Hallonbergen finns all nödvändig service. För mer avancerad shopping och nöjen har du närhet till Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavia.

OM_1_sundbypark_sundbyberg_stockholm_naromrade.jpg

Du som flyttar till Sundbypark kommer även ha flera fina grönområden att utforska. En kort promenad bort ligger både Lötsjön och Råstasjön med fina promenad- och joggingstråk. Vid Lötsjön finns även ett utegym som ligger nära lekplatsen vid Vackra vägens slut.

OM_2_sundbypark_sundbyberg_stockholm_naromrade_jogging.jpg

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Sundbypark

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.