Kanonläge för både vardag och nöjen i Sundbypark

Nu utvecklar vi flera kvarter med nya bostäder i Sundbypark, ett nytt område med bra kommunikationer och service. Välkommen att vara med från början!

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 25-105 kvm
Säljstart: Hösten 2021
Inflyttning: från hösten 2023

Sundbypark är vårt bidrag till den utveckling som nu planeras vid Gesällvägen, längst enköpingsvägen mittemot Ursviks motionsspår och nära det växande Järvastaden. Sundbyberg är en av Sveriges snabbast växande kommuner, trots att det också är den minsta. Här finns givetvis närheten till Stockholm, men också ett lugn som du bara finner i småstäder. Lägg till spännande mötesplatser; ett stort utbud av restauranger, unika butiker, grönområden, kultur och all service som du behöver. Inte konstigt att så många söker sig hit. Mycket av det kommer du dessutom att hitta i ditt direkta närområde, som får en skön blandning av hem, kontor, butiker och parkmiljöer.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.


Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för Sundbypark, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Vy från Gesällvägen

  Närområdet

  Närheten till vardag och nöje

  Sundbypark har ett perfekt läge som passar dig som vill leva ett bekvämt liv med nära till det mesta. Bra kommunikationer finns en kort promenad från kvarteret. Närmaste busshållplats, Sundbypark södra, ligger alldeles runt knuten, tunnelbanestation i Hallonbergens centrum ligger en kort 5-minuterspromenad hemifrån och tunnelbanan tar dig till Stockholm city på bara tio minuter.  Med bil tar du dig via Enköpingsvägen snabbt ut på E4:an. Smidigare kan det knappast bli.

   

  För dig som gillar riktigt bra shopping är Mall of Scandinavia en självklar plats. Köpcentrumet ligger på skönt promenadavstånd från Sundbypark och här är utbudet stort och ger ingen som helst anledning att åka in till Stockholm city. Här kan du också få en riktigt storslagen bioupplevelse på SF Medias största filmduk, bowla med kompisarna och äta lunch eller middag på någon av de härliga restaurangerna i MOS. På Friends Arena är det ofta stora evenemang och kunna gå hem från en konsert eller match är en riktig lyx.

  För vardagens alla inköp ligger områdets mest populära Coop-butik ett stenkast från Sundbypark.

  Fastighetsbolaget Balder ska utveckla Hallonbergen Centrum under de närmaste åren och du som flyttar in i Sundbypark kommer att ha nära till ett modern nytt centrum med saluhall, torg, ett stort utbud av butiker och ett helt nytt hotell. Hallonbergen har med andra ord en riktigt spännande tid framför sig.

   

  Att bo i Sundbypark innebär att ha nära till vackra grönområde. Några minuter från kvarteret ligger Lötsjön och Råstasjön med fina joggingstråk och natursköna promenadvägar. Här arrangerar Sundbybergs idrottsklubb loppet ”Två sjöar runt” varje vår och under sommarhalvåret har minigolfbanan och den trevliga serveringen öppet.

   

  Även Ursviks motionsområde har mycket att erbjuda för dig som gillar att röra på dig utomhus. Löpspår i olika spårlängder, fina skidspår, utomhusgym, bastu och omklädningsrum och rastplatser med möjlighet att grilla.

  I Sundbypark är möjligheterna många. Och de är bara dina.

   

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Sundbypark

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: