Vårt andra bostadskvarter i Inre Hamnen, Sundsvall

I Inre Hamnen kvarter 2 planeras 54 lägenheter mitt i centrala Sundsvall. Här möter bebyggelsen havet med en trevlig hamnträdgård och omsorgsfullt utformade kajer och en småbåtshamn.

Antal rum: 2 - 5 rum
Boarea: 45 - 112,5 kvm
Pris: 1 495 000 - 5 480 000 kr
Månadskostnad: 2 865 - 6 105 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Vintern 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Välkommen till Inre Hamnen!
Nu ska Sundsvallsborna få ta del av det underbara läget, invid vattnet och bara ett stenkast från stadskärnan. Här kan du se solen gå upp över sundet, ta en morgonpromenad utmed småbåtshamnen eller in till stan, på bara några minuter.

Inre Hamnen kommer totalt att innehålla 5 kvarter och närmare 100 nya bostäder i varierande storlekar. Utöver nya hem bygger vi också lokaler som passar bra för butiksverksamhet, restaurang eller kiosk. Trevliga gator och promenadstråk hjälper till att förstärka den öppna känslan i området.

Husen blir mellan 3 och 6 våningar höga och skifta i färg och nivå. Vår andra etapp innehåller 54 hem om 2–4 rum och kök varav 4 blir etagelägenheter. På entrévåningen får alla lägenheter en egen uteplats som vetter mot gården och högre upp i huset har de flesta hem balkong eller terrass mot gården. Den trivsamma innergården blir något av en skyddad oas med grusgång, gräsytor, planteringar, cykelparkering och miljörum. Lägenheterna kommer du att njuta av välplanerade ytor med underbara ljusinsläpp och materialval som andas hög kvalitet.

Svanenmärkt för dig och miljön! svanenmarkt-logo
Det ska vara enkelt och nära på självklart att leva miljövänligt. När du väljer ett hem i Inre Hamnen väljer du också att bo Svanenmärkt och grönt. Välisolerade hus med modern ventilation ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Snålspolande kranar och moderna vitvaror sparar på naturens resurser.

Bostadsväljaren och solstudie


360-graders rundvandring


Följ med på rundvandring

Här bjuder vi på ett smakprov för några av de lägenhetstyper du hittar i Inre Hamnen kvarter 2. Följ med på 360-graders rundvandring i de olika hemmen och hitta din favorit redan idag. 

Rundvandring i Inre Hamnen »

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Inre Hamnen blir ett stadsnära boende

  Översiktsbild av kvarter 2 i Inre Hamnen, Sundvall

  Vardagsrum i trea på 79 kvm med utgång till balkongen i sydväst.

  Köket i en tvåa på 53 kvm, med utgång till balkongen.

  Mysigt sovrum i 2 rok, 53 kvm

  Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i tvåan.

  Köksavdelning i 3 rok, 79 kvm

  Social trea på 76,5 kvm som bjuder på öppna ytor.

  Trean på 76,5 kvm har dubbla balkonger, en i söderläge och en i norr.

  Unikt läge vid hamninloppet

  Den nya stadsdelen blir en tydlig förlängning österut av den täta innerstaden, med kvartersstorlekar liknande Stenstans. Området kommer ligga granne med Hamnträdgården, småbåtshamnen och vårt första kvarter i Inre Hamnen, Brf Hamnparken 1, med en underbar utsikt över hamninloppet och Sundsvallsbron i soluppgången.

  Här kommer du kunna dra nytta av en väl utbyggd infrastruktur i sin närhet. Järnvägsstationen och flera bra matbutiker och restauranger finns också på gångavstånd hemifrån. Det finns både skolor och förskolor i närheten. Närmast ligger Södermalms skola med åk F–3 samt Höglundaskolan med åk 4–9. Storgatan ligger ännu närmare och till torget tar det bara några minuter att gå. Detta ger goda förutsättningar för en samhällsekonomisk, integrerad och energisnål boendemiljö.

  Fantastiskt läge med utsikt över Sundsvallsbron.

  Den vackra hamnträdgården.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Inre Hamnen kvarter 2

   Ansvariga kontaktpersoner

   Mäklarhuset i Sundsvall

   Esplanaden 9
   852 31  Sundsvall
   Tel: 060-15 15 40
   sundsvall@maklarhuset.se

   maklarhuset.se/sundsvall

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: