Vårt andra bostadskvarter i Inre Hamnen, Sundsvall

I Inre Hamnen kvarter 2 planeras 54 lägenheter mitt i centrala Sundsvall. Här möter bebyggelsen havet med en trevlig hamnträdgård och omsorgsfullt utformade kajer och en småbåtshamn.

Antal rum: 2 - 5 rum
Boarea: 45 - 112,5 kvm
Pris: 1 495 000 - 5 480 000 kr
Månadskostnad: 2 865 - 6 105 kr
Säljstart: den 7 juni 2017
Inflyttning: Våren 2019

Tidplan för Inre Hamnen kvarter 2

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visningshem
Besiktning
Inflyttning

Nu ska Sundsvallsborna få ta del av det underbara läget, invid vattnet och bara ett stenkast från stadskärnan. Här kan du se solen gå upp över sundet, ta en morgonpromenad utmed småbåtshamnen eller in till stan, på bara några minuter.

Inre Hamnen kommer totalt att innehålla 5 kvarter och närmare 100 nya bostäder i varierande storlekar. Utöver nya hem bygger vi också lokaler som passar bra för butiksverksamhet, restaurang eller kiosk. Trevliga gator och promenadstråk hjälper till att förstärka den öppna känslan i området.

Husen blir mellan 3 och 6 våningar höga och skifta i färg och nivå. Vår andra etapp innehåller 54 hem om 2–4 rum och kök varav 4 blir etagelägenheter. På entrévåningen får alla lägenheter en egen uteplats som vetter mot gården och högre upp i huset har de flesta hem balkong eller terrass mot gården. Den trivsamma innergården blir något av en skyddad oas med grusgång, gräsytor, planteringar, cykelparkering och miljörum. Lägenheterna kommer du att njuta av välplanerade ytor med underbara ljusinsläpp och materialval som andas hög kvalitet.

Svanenmärkt för dig och miljön! 
Det ska vara enkelt och nära på självklart att leva miljövänligt. När du väljer ett hem i Inre Hamnen väljer du också att bo Svanenmärkt och grönt. Välisolerade hus med modern ventilation ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Snålspolande kranar och moderna vitvaror sparar på naturens resurser.

Lägenhetsväljaren och solstudie


Hitta din bostad med lägenhetsväljaren

Lägenhetsväljaren är ett praktiskt onlineverktyg där du får en bra överblick av kvarteret. Här kan du bland annat hitta lägenheternas placering i huset och med solstudien får du en känsla av ljusförhållanden vid olika timmar på dygnet.

Lägenhetsväljaren Inre Hamnen kvarter 2 »

360-graders rundvandring


Följ med på rundvandring

Här bjuder vi på ett smakprov för några av de lägenhetstyper du hittar i Inre Hamnen kvarter 2. Följ med på 360-graders rundvandring i de olika hemmen och hitta din favorit redan idag. 

Rundvandring i Inre Hamnen »

Karta


Avstånd till platser

Inre Hamnen blir ett stadsnära boende

Översiktsbild av kvarter 2 i Inre Hamnen, Sundvall

Vardagsrum i trea på 79 kvm med utgång till balkongen i sydväst.

Köket i en tvåa på 53 kvm, med utgång till balkongen.

Mysigt sovrum i 2 rok, 53 kvm

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i tvåan.

Köksavdelning i 3 rok, 79 kvm

Social trea på 76,5 kvm som bjuder på öppna ytor.

Trean på 76,5 kvm har dubbla balkonger, en i söderläge och en i norr.

Unikt läge vid hamninloppet

Den nya stadsdelen blir en tydlig förlängning österut av den täta innerstaden, med kvartersstorlekar liknande Stenstans. Området kommer ligga granne med Hamnträdgården, småbåtshamnen och vårt första kvarter i Inre Hamnen, Brf Hamnparken 1, med en underbar utsikt över hamninloppet och Sundsvallsbron i soluppgången.

Här kommer du kunna dra nytta av en väl utbyggd infrastruktur i sin närhet. Järnvägsstationen och flera bra matbutiker och restauranger finns också på gångavstånd hemifrån. Det finns både skolor och förskolor i närheten. Närmast ligger Södermalms skola med åk F–3 samt Höglundaskolan med åk 4–9. Storgatan ligger ännu närmare och till torget tar det bara några minuter att gå. Detta ger goda förutsättningar för en samhällsekonomisk, integrerad och energisnål boendemiljö.

Fantastiskt läge med utsikt över Sundsvallsbron.

Den vackra hamnträdgården.

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Inre Hamnen kvarter 2

Mäklarhuset i Sundsvall

Esplanaden 9
852 31  Sundsvall
Tel: 060-15 15 40
sundsvall@maklarhuset.se

maklarhuset.se/sundsvall

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.