Lägenhet 141

Ledig

Välkommen in på fjärde våningen till en fyra med öppen planlösning, klädkammare, extra wc och balkong.

Planlösning från Inre Hamnen kvarter 2, Sundsvall, Sundsvall, 141
Situationsplan från Inre Hamnen kvarter 2, Sundsvall, Sundsvall, 141
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 3 595 000 kr
Månadskostnad: 4 929 kr
Boarea: 88 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 4 av 6
Nummer: 141
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Vintern 2021

Ansvariga kontaktpersoner

En välkomnande entré med bra förvaring i skjutdörrsgarderob med städskåp öppnar upp denna trevliga fyra. Direkt till vänster hittar du den öppna ytan som utgör vardagsrum och kök. Den här typen av planlösning skapar ett socialt hem och sambandet mellan kök och vardagsrum gör att du kan fortsätta samtala med vänner när du rör om i maten. Köket ligger i vinkel och har gott om arbetsyta och matplatsen rymmer ett bord för minst fyra personer. Det här är en plats för dig som gärna lägger tid på vänner, familj och matlagning. I anslutning till vardagsrummet finns ett litet smart förråd med plats för dina saker. Från vardagsrummet och köket når du den inre hallen och hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Du har möjlighet att välja badkar i stället för dusch om du föredrar det. Mitt emot badrummet ligger en rymlig klädkammare/förråd som gör det enkelt för dig att hålla ordning på dina kläder och saker. Här ifrån hallen når du det större sovrummet med plats för en dubbelsäng och förvaring i garderob och linneskåp. På den trevliga balkongen i sydligt läge mot gården kommer du att dricka många koppar morgonkaffe framöver.

Till höger om entrén når du ytterligare en hall som tar dig till hemmets övriga två sovrum som har förvaring i garderob och fönster som vetter mot den lugna gården. Har du inte behov av två små sovrum kan du välja bort väggar för att få ett större rum. I anslutning till hallen hittar du ett litet wc som kommer att underlätta morgnarna när flera i familjen ska iväg samtidigt.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet och wc/dusch är utrustat med kommod och lådfronter i vitt från Vedum, samt duschhörna med klarglas i badrummet. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: