Lägenhet 202

Ledig

Välkommen till entrévåningen och en trevligt planerad trea med generös uteplats mot den gröna innergården.

Planlösning från Inre Hamnen kvarter 2, Sundsvall, Sundsvall, 202
Situationsplan från Inre Hamnen kvarter 2, Sundsvall, Sundsvall, 202
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 1 950 000 kr
Månadskostnad: 4 113 kr
Boarea: 71 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 0 av 6
Nummer: 202
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Våren 2019

En välkomnande och rymlig entré med förvaring i skjutdörrsgarderob med städskåp öppnar upp denna trivsamma trea. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Du har möjlighet att välja badkar i stället för dusch om du föredrar det. Vid entrén hittar du också hemmets mindre sovrum med plats för en enkelsäng och fönster mot den lugna gården. Från rummet finns även en dörr direkt till hemmets större sovrum. Här ryms en dubbelsäng och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob. På morgonen kan du kliva rakt ut på uteplatsen med morgonsol mot den gröna gården för att ta dagens första kopp kaffe.

Från en inre hall hittar du en klädkammare/förråd som gör det enkelt att hålla ordning på dina kläder och saker. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning, vilket gör det enklare att anpassa matplatsen efter antalet gäster. Sambandet mellan kök och vardagsrum gör att du kan fortsätta samtala med vänner när du rör om i maten. Köket ligger i vinkel och har gott om arbetsyta och passar dig som gärna lägger extra tid på matlagning.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet och wc/dusch är utrustat med kommod och lådfronter i vitt från Vedum, samt duschhörna med klarglas i badrummet. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.