Nyfiken på Inre Hamnen kvarter 2? Vi bjuder här på sju lägenhetstyper som kommer att finnas i kvarteret.

Tvåa om 52,5 kvm, lgh 311

Välkommen in i denna smarta tvåa om 52,5 kvm med förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrum som ger dig en härlig yta att umgås på. Sköna sommarkvällar dukar du på den rymliga altanen om 12,5 kvm mot den gröna hamnsträdgården.

Tvåa om 65,5 kvm, lgh 113

En välplanerad och ljus tvåa om 65,5 kvm med vinkelkök och ett härligt vardagsrum. Balkongen på 7 kvm som vetter mot innergården skapar en lugn och skyddad plats för avkoppling. Dessutom 2 förråd/klädkammare i lägenheten för bästa förvaring.

Trea om 71 kvm, lgh 202

I denna Ljusa trea om 71 kvm på entrévåningen får du en rymlig uteplats på innergården där du kan njuta under fina sommarkvällar. Vinkelkök som smälter samman med vardagsrummet ger en familjär känsla.

Fyra om 82,5 kvm, lgh 213

Den här trevliga fyran om 82,5 kvm passar utmärkt för den praktiska familjen. En klädkammare ger bra förvaring och den öppna planlösningen lämnar utrymme för härliga middagar med vänner. Två balkonger i olika väderstreck ger många soliga stunder.

Fyra-femma om 107 kvm, lgh 401

Den här etagelägenheten är något utöver det vanliga. Med sovrummen på övre etage skiljer sig de privata och de sociala delarna av hemmet. Det trevliga vardagsrummet rymmer dina vänner och under varma sommarkvällar flyttar ni ut på den stora uteplatsen mot innergården. Dubbla toaletter underlättar stressiga morgnar.

Fyra om 112,5 kvm, lgh 341

Inred din egen loungehörna ute på den stora terrassen med utsikt över hamninloppet med både morgon- och kvällssol. Denna stora fyra om 112, 5 kvm erbjuder variationer om så önskas, t.ex. ta bort en sovrumsvägg och få ett större vardagsrum i vinkel. Rymlig matplats och vardagsrum med stort ljusinsläpp. Dessutom en altan om 7 kvm i bästa söderläge.

Dela sidan: