Inre Hamnen i Sundsvall är en ny stadsdel med moderna hem

Försäljningen av bostadsrätterna i Brf Hamnparken 1, Inre Hamnen pågår för fullt. Här kommer runt 300 nya innerstadsbor i att bidra till en levande och varierad stadsmiljö.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 32 - 137 kvm
Pris: 945 000 - 5 807 570 kr
Månadskostnad: 1 787 - 7 650 kr
Säljstart: Pågående försäljning
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Tidplan för Inre Hamnen

Planering
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Byggnation
Besiktning
Inflyttning

I Sundsvall har en stadsdel börjat växa fram precis vid havet intill hamnträdgården och småbåtshamnen. Området kommer totalt att innehålla fem kvarter med ett hundratal lägenheter av blandade typer och storlekar, strategiskt placerade affärslokaler, kontor, ett litet torg vid vattnet och en restaurang med sjöutsikt som kan bli en ny mötesplats och nod i denna del av Sundsvall.

Här är första bostadskvarteret med 40 lägenheter varav 4 stadsradhus med terass på taket, i bästa läge närmast vattnet. Lägenheterna kommer att vara ljusa och trivsamma samt uppfylla dagens krav på ett förstklassigt, modernt och urbant boende där vi utnyttjar läget nära staden och vid vattnet på bästa sätt. Fasader, innergårdar och gatumiljö ska vara inbjudande och bidra till ett mervärde för hamnparken, marinan och alla som bor och vistas där. Inspirationen är hämtad från bland annat Västra hamnen i södra sverige samt Slussholmen i Köpenhamn.

Med sitt centrala läge ger detta goda förutsättningar för en samhällsekonomisk, integrerad och energisnål boendemiljö. I den skyddade innergården kommer grönytor och viss plantering att anläggas, vilket ger ytterligare liv till området. De gröna innergårdarna hjälper till att magasinera och förenkla hanteringen av dagvatten inom området. De utgör också trevliga uteplatser för bostäder i markplanet.

Nu säljstartar vi Inre Hamnen kvarter 2
Nu är hemmen i Inre Hamnen snart slutsålda, men det finns fortfarande några lediga lägenheter kvar. Om du inte hittar en en lägenhet enligt dina önskemål får du en till chans i Inre Hamnen. I vårt andra kvarter byggs 54 hem om 2 - 5 rok.

Inre Hamnen är Svanenmärkt
Våra hem i Inre Hamnen är Svanenmärkta, vilket gör att du som bor här räddar världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till genom att energiförbrukningen är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Karta


Avstånd till platser

Moderna hem med centralt läge

Fantastiskt läge vid Sundsvalls hamninlopp, granne med småbåtshamnen

Ljusa, öppna och luftiga lägenheter

Helkaklade badrum

Ny stadsdel i levande citykvarter

Sundsvall är en av Norrlands största arbetsmarknads- och handelsregioner. Stadens ambition att växa innebär ett ökar behovet av stadsnära boende, nära kommunikationer och service, nära havet och naturen. I den inre hamnen, mitt i centrala Sundsvall, har staden en unik möjlighet att växa österut mot Södra Kajen. Den nya stadsdelen blir en tydlig förlängning österut av den täta innerstaden, med kvartersstorlekar liknande Stenstadens. Stenstaden är en bra förebild med sin blandning av verksamheter och boende. Området kommer ligga granne med Hamnträdgården och småbåtshamnen med en underbar utsikt över hamninloppet och Sundsvallsbron i soluppgången.

Morgonkaffe på bryggan

Här kommer du kunna dra nytta av en väl utbyggd infrastruktur i sin närhet. Här finns all tänkbar service och mycket goda kommunikationer inom bekvämt gångavstånd. Tåg- och busstationen ligger på mindre än 200 meters avstånd. Storgatan ligger ännu närmare och till torget tar det bara några minuter att gå. Detta ger goda förutsättningar för en samhällsekonomisk, integrerad och energisnål boendemiljö.

Utsikt över hamninloppet

Casino Cosmopol

Granne med småbåtshamnen

Den vackra Hamnträdgården

Vängåvan i Sundsvall

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Inre Hamnen

Mäklarhuset

Esplanaden 9
852 31  Sundsvall
Tel: 060-15 15 40
sundsvall@maklarhuset.se

maklarhuset.se/sundsvall

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.