Lägenhet 102

Såld

Välkommen in i denna rymliga familjefyra om 109,5 kvadrat med exklusiva detaljer som dubbla balkongdörrar och köksö.

Planlösning från Inre Hamnen, Sundsvall, Sundsvall, 102
1 / 2 - Planlösning från Inre Hamnen, Sundsvall, Sundsvall, 102
Situationsplan från Inre Hamnen, Sundsvall, Sundsvall, 102
2 / 2 - Situationsplan från Inre Hamnen, Sundsvall, Sundsvall, 102
Information om bostaden
Status: Såld
Boarea: 110 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 0 av 5
Nummer: 102
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Våren 2017
Status: Såld
Boarea: 110 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 0 av 5
Nummer: 102
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Våren 2017
Status: Såld
Boarea: 110 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 0 av 5
Nummer: 102
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Våren 2017

Ansvarig kontaktperson

En välkommande entré med en praktisk skjutdörrsgarderob öppnar upp denna generösa familjefyra på entréplan. Från entrén når du det helkaklade badrummet utrustad med hörndusch med vikbara väggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna ligger en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och som tillval kan du välja bort hörnduschen till förmån för ett badkar. Perfekt för dig som gillar att slappna av efter en lång dag på jobbet.

Den öppna planlösningen mellan det raka köket med tillhörande köksö och allrum skapar en inbjudande känsla som passar perfekt för dig som gärna har gäster hemma. Här får du plats med ett stort matbord för trevliga middagsbjudningar och en större soffgrupp för slappa hemmakvällar. Från allrummet når du även den franska balkongen med dubbla balkongdörrar i norrläge.

Hemmets båda mindre sovrum ligger i en varsin del av lägenheten och är utrustade med en egen skjutdörrsgarderob. Det lilla helkaklade badrummet är utrustat med hörndusch med vikbara väggar i klarglas. I hemmets största sovrum finns det gott om plats, bra ljusinsläpp och en generös klädkammare. Dessutom har du en egen generös tilltagen uteplats mot innergården. Här kan dina gröna fingrar få fritt spelrum och du kan njuta av sköna stunder i goda vänners lag både morgon som kväll.  

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med grå klinkers, vitt kakel, kommod och duschhörna med väggar i klarglas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: