Lägenhet 123

Såld

Välkommen in i denna rymliga trea om 81,5 kvadrat för den lilla familjen. Här kommer du säkerligen njuta av sköna stunder på balkongen.

Planlösning från Inre Hamnen, Sundsvall, Sundsvall, 123
Situationsplan från Inre Hamnen, Sundsvall, Sundsvall, 123
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 2 704 900 kr
Månadskostnad: 4 291 kr
Boarea: 82 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 3 av 5
Nummer: 123
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Våren 2017

En välkommande entré öppnar denna familjetrea på tredje våningen. Här möts du av en praktisk garderob där du kan hänga av hela familjens ytterkläder. Från entrén når du det helkaklade badrummet utrustad med hörndusch med vikbara väggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna ligger en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och som tillval kan du välja bort hörnduschen till förmån för ett badkar.

Den öppna planlösningen mellan det välplanerade raka köket med tillhörande köksö och allrummet skapar en inbjudande känsla som passar perfekt för dig som gärna har folk över. Här får du plats med ett stort matbord för trevliga middagsbjudningar och en större soffgrupp för lugna hemmakvällar. Dessutom når du även utgången till den härliga balkongen. Här kan dina gröna fingrar få fritt spelrum och du njuta av sköna stunder i goda vänners lag. Från allrummet når du en inre hall med en praktisk skjutdörrsgarderob och mittemot hittar du det mindre sovrummet. Vägg i vägg ligger det stora sovrummet med en egen rymlig skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med grå klinkers, vitt kakel, kommod och duschhörna med väggar i klarglas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: