Lägenhet 342

Såld

Välkommen in i denna rymliga takvåning om 137 kvadrat med tre terrasser och balkong i söderläge.

Planlösning från Inre Hamnen, Sundsvall, Sundsvall, 342
1 / 2 - Planlösning från Inre Hamnen, Sundsvall, Sundsvall, 342
Situationsplan från Inre Hamnen, Sundsvall, Sundsvall, 342
2 / 2 - Situationsplan från Inre Hamnen, Sundsvall, Sundsvall, 342
Information om bostaden
Status: Såld
Boarea: 137 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 5 av 5
Nummer: 342
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Våren 2017
Status: Såld
Boarea: 137 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 5 av 5
Nummer: 342
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Våren 2017
Status: Såld
Boarea: 137 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 5 av 5
Nummer: 342
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Våren 2017

Ansvarig kontaktperson

En välkommande entré med en praktisk garderob öppnar upp denna generösa femma högst upp. Från entrén når du de båda helkaklade badrummen utrustade med hörnduschar med vikbara väggar i klarglas. I det ena badrummet finns det även tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna ligger en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och som tillval kan du välja bort hörnduscharna mot badkar. Perfekt för dig som gillar att slappna av efter en lång dag på jobbet.

I varsin ände av hemmet ligger de två sovrummen som båda är generösa till ytan. Det norra sovrummet har tre charmiga takfönster och en rymlig skjutdörrsgarderob medan det södra sovrummet är utrustad med egen klädkammare och utgång till den härliga terassen i söderläge. Köket ligger i vinkel med plats för ett stort matbord vilket gör att köket känns som ett eget rum. Här finns det välplanerade arbetsytor och en ingång till vad som kan bli ditt egna hemmakontor. Vardagsrummet är stort till ytan med plats för en stor soffgrupp där hela familjen kan samlas för en lugn hemmakväll. Det inbjudande vardagsrummet leder vidare till en öppen med ändå avskild matsalsdel. Här finns det gott om plats för att samla både nära och kära för större middagsbjudningar. Dessutom har du två franska balkonger med fina dubbeldörrar. Från vardagsrummet når du två stycken terrasser i olika väderstreck. Här kan du skapa din egen lilla oas för att njuta av sköna stunder i goda vänners lag både morgon som kväll.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med grå klinkers, vitt kakel, kommod och duschhörna med väggar i klarglas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: