Inre Hamnen i Sundsvall är en ny stadsdel med moderna hem, granne med havet

Vi har endast 2 stadsradhus kvar till försäljning, kontakta mäklaren för en personlig visning.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 4 rum
Boarea: 121 kvm
Pris: 3 795 000 kr
Månadskostnad: 6 230 kr
Säljstart: Pågående försäljning
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Ansvarig kontaktperson

I Sundsvall har en ny stadsdel börjat växa fram precis vid havet intill hamnträdgården och småbåtshamnen. Området kommer totalt att innehålla fem kvarter med ett hundratal lägenheter av blandade typer och storlekar, strategiskt placerade affärslokaler, kontor, ett litet torg vid vattnet och en restaurang med sjöutsikt som kan bli en ny mötesplats och nod i denna del av Sundsvall.

Här är första bostadskvarteret med 40 lägenheter varav 4 stadsradhus med terass på taket, i bästa läge närmast vattnet. Lägenheterna är ljusa och trivsamma samt uppfylla dagens krav på ett förstklassigt, modernt och urbant boende där vi utnyttjar läget nära staden och vid vattnet på bästa sätt. Fasader, innergårdar och gatumiljö ska vara inbjudande och bidra till ett mervärde för hamnparken, marinan och alla som bor och vistas där. Inspirationen är hämtad från bland annat Västra hamnen i södra sverige samt Slussholmen i Köpenhamn.

Med sitt centrala läge ger detta goda förutsättningar för en samhällsekonomisk, integrerad och energisnål boendemiljö. I den skyddade innergården kommer grönytor och viss plantering att anläggas, vilket ger ytterligare liv till området. De gröna innergårdarna hjälper till att magasinera och förenkla hanteringen av dagvatten inom området. De utgör också trevliga uteplatser för bostäder i markplanet.

 

Inre Hamnen är Svanenmärktsvanenmarkt-logo
Våra hem i Inre Hamnen är Svanenmärkta, vilket gör att du som bor här räddar världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till genom att energiförbrukningen är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Vi erbjuder även en smart bilpool till de som flyttar in. Vill du veta mer, ta kontakta med någon av våra mäklare eller kika in på hemsidan.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Moderna hem med centralt läge

Fantastiskt läge vid Sundsvalls hamninlopp, granne med småbåtshamnen

Ljusa, öppna och luftiga lägenheter

Helkaklade badrum

Ny stadsdel i levande citykvarter

Sundsvall är en av Norrlands största arbetsmarknads- och handelsregioner. Stadens ambition att växa innebär ett ökar behovet av stadsnära boende, nära kommunikationer och service, nära havet och naturen. I den inre hamnen, mitt i centrala Sundsvall, har staden en unik möjlighet att växa österut mot Södra Kajen. Den nya stadsdelen blir en tydlig förlängning österut av den täta innerstaden, med kvartersstorlekar liknande Stenstadens. Stenstaden är en bra förebild med sin blandning av verksamheter och boende. Området kommer ligga granne med Hamnträdgården och småbåtshamnen med en underbar utsikt över hamninloppet och Sundsvallsbron i soluppgången.

Morgonkaffe på bryggan

Här kommer du kunna dra nytta av en väl utbyggd infrastruktur i sin närhet. Här finns all tänkbar service och mycket goda kommunikationer inom bekvämt gångavstånd. Tåg- och busstationen ligger på mindre än 200 meters avstånd. Storgatan ligger ännu närmare och till torget tar det bara några minuter att gå. Detta ger goda förutsättningar för en samhällsekonomisk, integrerad och energisnål boendemiljö.

Utsikt över hamninloppet

Casino Cosmopol

Granne med småbåtshamnen

Den vackra Hamnträdgården

Vängåvan i Sundsvall

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Inre Hamnen

Ansvarig kontaktperson

Mäklarhuset

Esplanaden 9
852 31  Sundsvall
Tel: 060-15 15 40
sundsvall@maklarhuset.se

maklarhuset.se/sundsvall

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: