Lägenhet 1102

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 1102
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 1102
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 1102
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 1102

Välkommen in på entrévåningen till denna stora tvåa med öppen social planlösning och uteplats i söderläge.

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna härliga och sociala tvåa. Från entrén når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Det finns även väggskåp för extra förvaring.

Till höger om entrén hittar du hemmets sovrum med plats för en dubbelsäng och två sängbord. Dina kläder får gott om utrymme i en rymlig skjutdörrsgarderob med ett städskåp.

Det gemensamma stora köket och vardagsrummet har en öppen social planlösning och skapar ett luftigt rum som är perfekt för dig som gillar att bjuda hem vänner och familj på middag eller brunch. I vinkelköket har du gott om plats att laga mat och den stora golvytan gör det möjligt att anpassa matplatsen efter antalet gäster. Vardagrumsdelen ger dig chans att möblera med både soffa och flera fåtöljer. Rummet har stora fönster mot den trevliga småstadsgatan utanför kvarteret.

Under sommarhalvåret förlängs hemmet med den mysiga uteplatsen i söderläge. Här kommer du att kunna njuta av varma dagar medan du lyssnar på det trevliga sorlet.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 70 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 5
Nummer 1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Inflyttningsklar

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier