Lägenhet 1142

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 1142
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 1142
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 1142
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 1142

Välkommen in i denna trevliga tvåa med öppen planlösning och balkong i söderläge.

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna rymliga och sociala tvåa. Från entrén når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning och skapar ett generöst luftigt rum som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag, brunch eller mysiga filmkvällar. Planlösningen ger utrymme för en matplats samt både soffa och fåtöljer. Här finns också gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob med städskåp. Rummet får gott om ljus från flera fönster. Under sommarhalvåret förlängs hemmet med en mysig balkong i soligt söderläge mot gågatan. Att sitta här innebär att kunna njuta av det stillsamma sorlet som en småstad bjuder.

Längst in i lägenheten hittar du hemmets sovrum med plats för en säng och sängbord samt ett fönster mot den lugna gågatan.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 53,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 5
Nummer 1142
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Inflyttningsklar

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier