Lägenhet 1143

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 1143
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 1143
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 1143
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 1143

Välkommen in i denna trevliga tvåa med öppen planlösning och balkong i söderläge.

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna rymliga och sociala tvåa. Från entrén når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning och skapar ett generöst luftigt rum som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag, brunch eller mysiga filmkvällar. Planlösningen ger utrymme för en matplats samt både soffa och fåtöljer. Här finns också gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob med städskåp. Rummet får gott om ljus från flera fönster mot den trevliga gatan utanför. Under sommarhalvåret förlängs hemmet med den mysiga balkongen i soligt söderläge mot gågatan. Att sitta här innebär att kunna njuta av det stillsamma sorlet som en småstad bjuder.

Längst in i lägenheten hittar du hemmets sovrum med plats för en säng och sängbord samt ett fönster mot den lugna gågatan.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheter har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 53,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 5
Nummer 1143
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2020

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier