Lägenhet 2101

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 2101
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 2101
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 2101
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 2101

Följ med in på entrévåningen till en rymlig trea med öppen planlösning och uteplats mot den gröna gården.

En välkomnande entré med plats för avhängning i en skjutdörrsgarderob med städskåp öppnar upp denna trevliga trea. Rakt in från entrén hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Till höger om entrén ligger det generösa vardagsrummet som ger dig chans att möblera med både soffa och flera fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet med den mysiga uteplatsen mot kvarterets gröna gård, och platsen är perfekt för långa helgfrukostar och sköna soliga stunder med en pod i öronen. Innanför vardagsrummet hittar du hemmets större sovrum med plats för en dubbelsäng, två sängbord och tre garderober med plats för dina kläder. Rummet har fönster mot den lugna gården.

Till vänster om entrén ligger hemmets stora luftiga kök som passar dig som gillar att bjuda familj och vänner på middag och brunch. Vinkelköket ger dig gott om plats för matlagning och matplatsen rymmer många gäster. Innanför köket ligger hemmets mindre sovrum som rymmer en säng, ett sängbord samt en arbetsplats. Två garderober ger bra förvaring för dina kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheter har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 77 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 4
Nummer 2101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Maj 2020
Egenskaper Uteplats

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier