Lägenhet 2141

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 2141
1 / 4 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 2141
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 2141
2 / 4 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 2141
Bilden visar Klövern, Täby Park, Täby, 2141
3 / 4 - Bilden visar Klövern, Täby Park, Täby, 2141
En smart etta med sovalkov ger plats för dig och dina vänner
4 / 4 - En smart etta med sovalkov ger plats för dig och dina vänner

Välkommen in i denna trevliga 1,5:a med öppen planlösning och generös balkong med kvällsol.

En välkomnande entré med plats för avhängning och skjutdörrsgarderob öppnar upp denna ljusa 1,5:a. Ett par steg in i hemmet hittar du ytterligare två garderober samt ett städskåp, innan du finner det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin samt torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Det finns även väggskåp för extra förvaring.

Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning som ger en stor luftig yta med gott om plats för dina vänner. Här kan du enkelt anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster. Det praktiska vinkelköket ger dig bra matlagningsytor och rummet får ljus från flera stora fönster mot gatan utanför. Under sommarhalvåret förlängs hemmet av den stora balkongen. Här kommer du att njuta av kvällssol och småstadssorl under många trevliga kvällar framöver. Sängen hittar sin naturliga plats i en avskild del av rummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheter har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 49,5 kvm
Antal rum 1,5
Våningsplan 4 av 4
Nummer 2141
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Maj 2020

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier