Lägenhet 4153

Ledig

Välkommen in i denna rymliga tvåa med öppen planlösning och stora fönster mot den gröna gården.

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 4153
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 4153
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 2 830 000 kr
Månadskostnad: 3 264 kr
Boarea: 55 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 5 av 6
Nummer: 4153
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Sommaren 2020
Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

En välkomnande entré med plats för avhängning och ett städskåp öppnar upp denna luftiga och sociala tvåa. I anslutning till entrén finns ett utrymme perfekt för en arbetsplats och därefter når du hemmets sovrum. Rummet har med plats för en säng och sängbord och gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Fönstret är mot den lugna gården vilket innebär att du kan vädra utan att bli störd under varma vår- och sommarkvällar.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. Den stora golvytan gör det möjligt att anpassa matplatsen efter antalet gäster. Rummet får ljus från stora fönster mot den gröna gården. Här kommer morgonsolen att lysa in och förgylla många långa helgfrukostar framöver.

Från vardagsrummet når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheter har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: