Lägenhet 5102

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 5102
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 5102
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 5102
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 5102

Följ med in i en rymlig tvåa med öppen planlösning och uteplats i söderläge mot gården.

En välkomnande och möblerbar entré med plats för avhängning och ett städskåp öppnar upp denna rymliga och sociala tvåa. Från entrén når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. Den stora golvytan gör det möjligt att anpassa matplatsen efter antalet gäster. Rummet får ljus från fönster i söderläge och härifrån når du också den mysiga uteplatsen mot kvarterets gröna gård. På den här platsen kommer du spendera många soliga timmar i en vilstol med en pod i öronen eller dricka kaffe med vänner.

Från vardagsrummet når du hemmets sovrum med plats för en dubbelsäng och två sängbord. Rummet har en rymlig skjutdörrsgarderob där du kan förvara dina kläder. Fönstret öppnas mot gården så att du kan vädra ostört under varma vår- och sommarnätter.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 59 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 6
Nummer 5102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Inflyttningsklar

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier