Lägenhet 6161

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 6161
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 6161
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 6161
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 6161

Följ med in i en trevlig trea med terrasser i två väderstreck och gott om plats för dina vänner.

En välkomnande och luftig entré öppnar upp denna härliga trea. Från entrén når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Direkt till höger i entrén hittar du det större sovrummet med plats för en dubbelsäng och två sängbord. Dina kläder och saker får gott om utrymme i en rymlig skjutdörrsgarderob och fönstret vetter mot den lugna gården.

Hallen öppnar upp mot en större passage med en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du den stora terrassen mot gården där du kan njuta av solen många timmar under dagen. Invid utgången till terrassen ligger hemmets mindre sovrum med plats för en säng, sängbord och två garderober där du kan förvara kläder.

Köket är öppet och mynnar ut i det trevliga kombinerade vardagsrummet med matplats. Rummet rymmer ett bord för många gäster och det finns gott om utrymme att möblera med både soffa och flera fåtöljer. Härifrån når du den norra terrassen.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 79 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 6
Nummer 6161
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2020
Egenskaper Takterrass

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier