Lägenhet 7105

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 7105
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 7105
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 7105
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 7105

Välkommen in i denna rymliga tvåa med öppen planlösning och uteplats

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna luftiga och sociala tvåa. Till vänster om entrén hittar du det generösa helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Strax utanför finns även en garderob och ett städskåp.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. Den stora golvytan gör det möjligt att anpassa matplatsen efter antalet gäster och ger också utrymme till att inreda med både soffa och fåtöljer. Rummet får ljus från stora fönster mot gågatan och härifrån når du också den mysiga uteplatsen. Här kan du spendera många kvällar med vänner och lyssna på det trevliga sorlet från gågatan under sommarhalvåret.

Längst in i lägenheten hittar du hemmets sovrum med plats för en säng och sängbord samt förvaring för dina kläder i en skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 4
Nummer 7105
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Inflyttningsklar
Egenskaper Uteplats

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier