Lägenhet 8112

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 8112
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 8112
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 8112
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 8112

Kliv in i en generös och luftig fyra med öppen social planlösning, en gästtoalett och två balkonger i olika väderstreck.

När du öppnar dörren till denna fyra möts du av en rymlig entré och ett par steg in i hemmet hittar du en stor skjutdörrsgarderob med städskåp. Till vänster finns en gästtoalett med dusch som underlättar livet under stressiga morgnar när många ska iväg samtidigt. Till höger genom den inre hallen hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.


Längre ner i den inre hallen hittar du två av hemmets tre sovrum. Det större har plats för dubbelsäng, två sängbord och gott om förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob med linneskåp. Rummet får ljus från ett fönster mot den lugna gården. Det mindre sovrummet har plats för en enkelsäng, ett sängbord och en garderob. Härifrån når du den ena balkongen mot gården. Perfekt för ditt morgonkaffe!


Till vänster om entrén öppnar det stora kombinerade köket och vardagsrummet upp sig. Rummet har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha många vänner över på middag eller brunch och fira födelsedagar med hela släkten. Köket ger dig gott om plats att laga mat och matplatsen rymmer många gäster. Vardagrumsdelen ger dig chans att möblera med både soffa och fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet med den trevliga balkongen mot gågatan.
Innanför vardagsrummet hittar du hemmets tredje sovrum med lugnt läge, plats för en säng, sängbord samt en garderob där du kan förvara dina kläder.

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 101,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 4
Nummer 8112
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2020
Egenskaper Balkong

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier