Lägenhet 8131

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 8131
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 8131
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 8131
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 8131

Välkommen in högst upp i huset i denna trevliga 1,5:a med öppen planlösning och balkong mot den trevliga gågatan.

En välkomnande entré med bra förvaring av dina kläder i en skjutdörrsgarderob öppnar upp denna rymliga 1,5:a. Från entrén når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Det finns även väggskåp för extra förvaring.

Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning som passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Planlösningen ger utrymme att anpassa matplatsen efter antalet gäster. Här finns också gott om förvaring i linneskåp och två garderober. Rummet får ljus från stora fönster mot gågatan utanför.

Längst in i hemmet hittar du sovrummet med plats för en enkelsäng och sängbord samt ett städskåp. Från sovrummet når du den trevliga balkongen mot den mysiga gågatan. Att sitta här under sommar- och vårkvällar innebär att kunna njuta av det stillsamma sorlet som en småstad bjuder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheterna har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 46,5 kvm
Antal rum 1,5
Våningsplan 3 av 4
Nummer 8131
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2020
Egenskaper Balkong

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier