Lägenhet 8133

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 8133
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 8133
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 8133
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 8133

Välkommen in högst upp i huset i denna trevliga tvåa med öppen planlösning, klädkammare och balkong mot gården.

En välkomnande entré med plats för avhängning och förvaring i garderob samt ett städskåp öppnar upp denna sociala tvåa. Från entrén når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Vidare in i lägenheten hittar du hemmets sovrum med fönster mot den lugna gården. Rummet har plats för en säng och sängbord och här hittar du också både linneskåp och garderob. Vägg i vägg med sovrummet finns en praktisk klädkammare med gott om plats för dina kläder och saker.

Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning och skapar ett luftigt rum som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag, brunch eller mysiga filmkvällar. Det smarta vinkelköket ger dig bra ytor för matlagning och planlösningen ger utrymme att anpassa matplatsen efter antalet gäster. Under sommarhalvåret förlängs hemmet med den mysiga balkongen mot kvarterets gröna gård. Här på balkongen kommer du att spendera många sköna soliga dagar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheterna har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 51 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 4
Nummer 8133
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2020
Egenskaper Balkong

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier