Ett bekvämare liv i Klövern

I vårt första kvarter i Täby Park – Brf Klövern – är livet bekvämare. Här bor du nybyggt och renoveringsfritt med det mesta du behöver i vardagen och under helgen ett stenkast från din port. Det är onödigt att krångla till livet, inte sant?

Kvarter Klövern i Täby Park

Livet i ett nybyggt hem är skönare. I alla fall om du hellre äter en långfrukost med frasiga croissanter på lördagsförmiddagarna i stället för att köa på byggvaruhusen. Eller om du föredrar att möta upp vännerna på ditt stammiscafé på ett av de mysiga torgen i Täby Park istället för att låta helgen försvinna bland målarburkar.

Vi tycker att det ska vara bekvämt och enkelt i vardagen. Därför har vi planerat flera smarta detaljer som bidrar till att vardagen blir lite skönare här. Dina paket levereras till paketboxar i entrén så du slipper gå till utlämningsställen och postboxar och namnskyltar i entrén är digitala. Kvarteret erbjuder både bilpool och cykelpool för att du ska slippa äga ditt fordon och dessutom känna att du lever lite grönare.

Det bekväma livet i Klöver, Täby Park

Kvarteret har en härlig genomtänkt innergård som ger dig många sköna gröna stunder under sommarhalvåret. Här fnns mysiga ytor både för lata stunder med en bok och sociala utrymmen där du kan njuta av vama kvällar tillsammans med dina nyblivna grannar. Till gården hör ett praktiskt orangeri och en pergola där du kan njuta av grillmiddagar med vänner eller bjuda hela familjen på solig födelsedagslunch. 

Klövern har ett perfekt läge i den växande stadsdelen. Stadsparken ligger ett stenkast från din port och är en grön oas där du kan träffa vänner för en take away-lunch från en trevlig salladsbar i närheten, eller promenera långsamt med en pod i öronen och solglasögon på näsan. Klövern ligger centralt och trivsamt i hörnet av Boulevarden och en av stadsgatorna. Boulevarden blir en lång karaktäristisk gata kantad med caféer, kvarterskrogar och butiker. Utbudet här skapar den gemytliga känslan av småstad och gör livet för dig som bor här bekvämt och riktigt trevligt. En kort promenad längs stadsgatan tar dig till Roslagsbanans närmaste station i området. Härifrån tar tåget bara 15 minuter till Östra station. Dessutom tar flera busslinjer i Täby Park dig runt om i Täby och vidare ut i Stockholm.

Det fnns många fördelar med att köpa ett nybyggt hem från Skanska. Det är roligt, spännande och samtidigt tryggt. Men framförallt är det bekvämt.

Här kan du läsa mer om fördelarna med att köpa nybyggt från Skanska