Nu börjar vi skriva avtal!

Ett stort tack till dig som kom och besökte oss på säljstarten den 14 april. Jätte kul att se ett sånt stort intresse för vårt första kvarter Brf Klövern.

Våra säljare Roberth och Thomas kommer under denna vecka kontakta alla som lämnade in en bokningsanmälan under premiären. Du som får chansen att skriva avtal bokas in för kontraktsskrivning under nästkommande veckor.

Vårt kösystem

Skanska arbetar med en enkel och tydlig köprincip: ju tidigare du har anmält ditt intresse hos oss, desto större chans att du får välja just det hem du vill ha. Med andra ord, den som anmält sig tidigt är också den som får välja bostad först. Är du anmäld sedan tidigare på ett annat Skanskaprojekt eller anmält dig till vårt nyhetsbrev? Då kan du tillgodoräkna dig tiden från det att du gjorde din första anmälan.

Vill du veta mer om kösytemet, läs mer här >>

Missade du säljstarten?

När alla är kontaktade och kontrakt har skrivits publiceras de lägenheter som eventuellt är kvar på hemsidan. Du som inte hade möjlighet att komma på premiären har därför fortfarande chans att hitta ett hem i Brf Klövern. Du får ett mejl när lägenheterna är publicerade och då är det först till kvarn som gäller. Håll därför utkik i din mejlkorg. 

Dela sidan: