Hitta din favorit i Klövern

Här hittar du ett smakprov på några av de hem vi planerar i Brf Klövern. Allt från kvadratsmarta 1,5:or till öppna 4:or som bjuder in till många trevliga stunder. Vi hoppas att du kommer hitta någon som passar just dig.

1,5 RoK på 35 kvm

1 RoK på 35kvm

1 RoK på 35 kvm

Denna trevliga 1:a bjuder på stort ljusinsläpp och bra förvaring. Den öppna planlösningen maximerar golvytan och skapar sociala ytor.

1,5 RoK på 39 kvm

1,5 Rok på 39kvm

1,5 RoK på 39kvm

Välkommen in till en välplanerad 1,5:a med kombinerat kök och vardagsrum. I den inre hallen når du både sovrum och badrum. Genom hela lägenheten har du dessutom bra förvaring.

2 RoK på 51,5 kvm

2 RoK på 51,5kvm

2 roK på 51,5 kvm

Välkommen in till en social tvåa med öppna ytor. Kök och vardagsrum smälter samman till en trevlig plats att umgås på. Här finns även utgång till balkongen. Inne i sovrummet har du dessutom gott om förvaring.

2 RoK på 55kvm

2 RoK på 55kvm

2 RoK på 55kvm

Denna öppna tvåa bjuder på trevlig balkong, bra förvaring och ett praktiskt vinkelkök. Stora fönster ger gott om ljus och lägenheten har gott om plats för trevliga kvällar med vänner.

3 RoK på 80,5 kvm

3 RoK på 80,5kvm

3 rok på 80,5 kvm

Denna trea är både stor och välplanerad. Här finns bra förvaring, möjlighet till badkar, vinkelkök och dubbla balkonger. Båda sovrummen får egna garderober och den stora balkongen i vardagsrummet är som gjord för härliga sommarkvällar.

4 RoK på 90 kvm

4 RoK på 91kvm

4 Rok på 91 kvm

Välkommen in till en rymlig fyra som kombinerar sociala ytor med möjlighet till egentid. Genom att kök och vardagsrum smälter samman har du en utmärkt plats för trevliga middagar. De tre sovrummen har plats för förvaring och det största har även utgång till en egen balkong.

Dela sidan: