Lägenhet 3 rok, 76,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 1-1103
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 1-1103
Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1103
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1103
Planlösning från Scilla, Täby, 1-1103
Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1103

Välkommen in till en trevlig gaveltrea med öppen planlösning och stora sociala ytor med fönster i tvåväderstreck. Här kan du njuta av frukost på balkongen med morgonsol och hålla ordning på kläder, sportprylar och skor i en rymlig klädkammare och skjutdörrsgarderob.

Kliv in i en hall som har plats för avhängning och gott om förvaring av ytterkläder, skor och väskor i en stor skjutdörrsgarderob. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval. Hemmets större sovrum har fönster mot öster så att du kan vakna till morgonsol. En rymlig klädkammare hjälper dig att hålla ordning på kläder, sportutrustning och skor. Vägg i vägg med sovrummet hittar du det mindre som också har fönster där morgonsolen kan leta sig in.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är luftigt och socialt, får ljus från fönster i två väderstreck och blir snabbt en favoritplats att umgås på med dina vänner. Rummet har gott om utrymme för en trevlig matplats och både soffa och fåtöljer, och köket har bra arbetsytor. Härifrån når du hemmets balkong som förlänger de sociala ytorna under sommarhalvåret. Läget ger dig mysig morgonsol så att du kan se fram emot att äta din helgfrukost här framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Reserverad
Pris 3 555 000 kr
Månadsavgift 4 633 kr
Boarea 76,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 6
Nummer 1-1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12

Räkna på kostnaden för ditt nya boende