Lägenhet 2 rok, 53 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 1-1402
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 1-1402
Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1402
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1402
Planlösning från Scilla, Täby, 1-1402
Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1402

Välkommen in till en social och härlig tvåa med öppen planlösning och balkong med mysig kvällssol. Sovrummet är luftigt och hemmet har gott om förvaring i en stor klädkammare samt skjutdörrsgarderob.

Kliv in i en luftig hall med plats för avhängning och förvaring av kläder i en garderob samt ett städskåp. Här hittar du en rymlig klädkammare med gott om plats för ytterkläder, skor och väskor. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och en smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Hemmets sovrum är rymligt och en skjutdörrsgarderob ger dig bra förvaringsmöjligheter. Rummet har ett trevligt västligt läge så att kvällssolen kan leta sig in.

Det öppna gemensamma köket och vardagsrummet är ett rum perfekt för middagar och härliga kvällar med vänner. Här kan du inreda med både en matplats för flera gäster samt soffa och fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den trevliga balkongen med kvällssol. Här ute kan du se fram emot att njuta av något svalkande i glaset under varma kvällar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 980 200 kr
Månadsavgift 3 409 kr
Boarea 53 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 6
Nummer 1-1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12

Räkna på kostnaden för ditt nya boende