Lägenhet 1 rok, 34,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 2-1002
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 2-1002
Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1002
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1002
Planlösning från Scilla, Täby, 2-1002
Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1002

Välkommen in i en välplanerad etta på bottenvåningen med över tre meter i takhöjd, inredningsbar hall och plats för mysiga kvällar med dina vänner. En stor uteplats med kvällssol förlänger rummet under sommaren. Förvaring av dina kläder i två garderober.

Kliv in i en i en luftig hall med plats för avhängning och förvaring av kläder i dubbla garderober samt städskåp. Här finns gott om plats för att inreda en arbetsplats. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och en smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det stora rummet, med en takhöjd på över tre meter, ger dig möjlighet till en flexibel inredning med bäddsoffa eller säng, fåtölj och matplats. Under sommarhalvåret förlängs rummet med den stora uteplatsen med härlig kvällssol där du kan inreda med matplats, sittgrupp och krukor. Det här blir din och dina vänners favoritplats under varma kvällar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 1 988 900 kr
Månadsavgift 2 472 kr
Boarea 34,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0 av 5
Nummer 2-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Maj 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12

Räkna på kostnaden för ditt nya boende