Lägenhet 1 rok, 30,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 2-1204
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 2-1204
Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1204
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1204
Planlösning från Scilla, Täby, 2-1204
Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1204

Välkommen in till en välplanerad etta med plats för vännerna. Här kan du njuta av en balkong mot gården med ljust sydostligt läge. Rummet går att inreda med både matplats, soffa och fåtölj, och du har möjlighet att välja till en glasvägg för att få en avskild sovdel.

Kliv in i en luftig hall med plats för avhängning av dina ytterkläder och förvaring i en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Rummet är välplanerat och socialt och passar dig som gärna bjuder hem vänner. Här kan du inreda med både en trevlig matplats, soffa och fåtölj. Din säng passar perfekt att placera i ett hörn av rummet där du har möjlighet att välja till en glasvägg för att få en avskild sovplats. Här ryms också en garderob som ger dig bra förvaring av dina kläder samt ett städskåp. Under sommarhalvåret förlängs hemmet av en balkong i ljust sydostligt läge mot den gröna gården. Här kan du inreda med krukor och en skön sittgrupp för att njuta många lediga dagar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Reserverad
Pris 1 899 400 kr
Månadsavgift 2 239 kr
Boarea 30,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 2 av 5
Nummer 2-1204
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Maj 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12

Räkna på kostnaden för ditt nya boende