Lägenhet 2 rok, 61,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 3-1102
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 3-1102
Situationsplan från Scilla, Täby, 3-1102
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 3-1102
Planlösning från Scilla, Täby, 3-1102
Situationsplan från Scilla, Täby, 3-1102

Välkommen in till en trevlig tvåa på första våningen med öppen planlösning och generösa sociala ytor, en uteplats i sydostligt ljust läge mot gården samt en balkong med kvällssol. Sovrummet är rymligt och har förvaring i en stor skjutdörrsgarderob.

Kliv in i en luftig hall med plats för avhängning av dina ytterkläder och förvaring i dubbla garderober och ett städskåp. Hallen tar dig direkt in i det kombinerade köket och vardagsrummet. Den öppna sociala planlösningen är perfekt för dig som gärna har vänner och familj över på middag eller brunch. Köket har gott om arbetsytor, matplatsen rymmer flera gäster och du kan inreda med både soffa och fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den mysiga uteplatsen i soligt sydostligt läge. Inred med en skön sittgrupp och krukor och njut av en lång frukost och lata dagar här framöver.

Via en inre hall når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Sovrummet är stort, luftigt och har gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Från rummet når du hemmets trevliga balkong med kvällssol. Här kan njut av många sommarkvällar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 61,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 5
Nummer 3-1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12