Lägenhet 4 rok, 92,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 4-1204
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 4-1204
Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1204
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1204
Planlösning från Scilla, Täby, 4-1204
Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1204

Välkommen till en härlig gavelfyra med fönster i två väderstreck och dubbla balkonger med antingen ljust söderläge eller kvällssol. Den öppna sociala planlösningen passar perfekt för stora middagar och familjemys. Två badrum och förvaring i en klädkammare och skjutdörrsgarderob underlättar vardagen här.

Kliv in i en trevlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob. Härifrån når du hemmets två helkaklade badrum. Det större har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval. Även det mindre har dusch som gör vardagen smidigare då fler i familjen ska iväg samtidigt.

Hemmets två mindre sovrum ligger vägg i vägg. Det ena har möjlighet till förvaring av kläder i en garderob. Hemmets större sovrum är luftigt och generöst. En rymlig klädkammare med städskåp hjälper dig att hålla ordning kläder, skor och sportutrustning, och i två garderober finns ytterligare förvaringsmöjligheter.

I den sociala delen av hemmet hittar du det öppna kombinerade köket och vardagsrummet som har en perfekt planlösning för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Matplatsen rymmer flera gäster, köket har bra arbetsytor och rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer. Här kan du fira högtider med släkt framöver. Rummet får ljus från fönster i två väderstreck och här har du utgång till hemmets båda balkonger. Den ena har ett ljust sydvästligt läge så att du kan ha det skönt i solen många timmar under dagen. På den andra kan du duka upp till middag under sommarhalvåret och njuta av kvällssolen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 92,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 5
Nummer 4-1204
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12