Lägenhet 4 rok, 95,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 4-1205
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 4-1205
Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1205
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1205
Planlösning från Scilla, Täby, 4-1205
Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1205

Välkommen in till en härlig fyra med öppen social planlösning med plats för vännerna. Njut av två balkonger varav den ena har ett ljust sydostligt läge mot den gröna gården och den andra ljuvlig kvällssol. Ett av sovrummen går att välja bort mot ett ännu större vardagsrum. Dubbla badrum och förvaring i skjutdörrsgarderober samt flera garderober underlättar din vardag här.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Härifrån kliver du rakt in i det stora kombinerade köket och vardagsrummet som har en trevlig social planlösning. Här kan du se fram emot många middagar och bruncher med vänner och familj. Matplatsen får en trevlig placering vid fönstret och rymmer många gäster och rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer. Härifrån tar du dig ut på hemmets balkong mot den gröna gården. Det sydostliga läget ger dig många timmars sol så att du kan njuta av långa helgfrukostar och sköna stunder med en bok. Innanför vardagsrummet hittar du ett av hemmets mindre sovrum med fönster mot gården. I en passage intill rummet finns gott om förvaring i fyra garderober. Du kan också välja till dörrar för att göra ytan till en klädkammare. Om du hellre föredrar ett större vardagsrum kan du välja bort sovrummet.

I den mer privata delen av hemmet hittar du hemmets två helkaklade badrum. Det större har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval. Även det mindre har dusch som underlättar vardagsmorgnarna när flera i familjen ska iväg samtidigt. I hallen utanför hittar du både en garderob och en skjutdörrsgarderob för kläder och skor samt ett städskåp. Innanför hallen ligger två sovrum. Det största sovrummet är luftigt och har gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. Härifrån når du balkongen med ljuvlig kvällssol. Inred med krukor och en trevlig sittgrupp så att du kan njuta av ljumma ljusa kvällar här.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 95,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 5
Nummer 4-1205
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12