Lägenhet 4-1301

Planlösning från Scilla, Täby, 4-1301
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 4-1301
Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1301
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1301
Planlösning från Scilla, Täby, 4-1301
Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1301

Välkommen in till en härlig fyra med två balkonger, varav en ligger mot den gröna gården och en har sydvästligt läge. Den öppna sociala planlösningen passar perfekt för trevliga middagar, och dubbla badrum samt förvaring i skjutdörrsgarderober underlättar din vardag här.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring av ytterkläder, skor och väskor i en skjutdörrsgarderob. Här hittar du hemmets två mindre sovrum som båda har ett lugnt läge med fönster mot gården. Här kan du vädra utan att bli störd under varma sommarnätter. Båda rummen rymmer säng och sängbord och det ena har förvaring av kläder i dubbla garderober.

Det kombinerade köket och vardagsrummet har en trevlig social planlösning. Här kan du se fram emot många middagar och bruncher med vänner och familj. Matplatsen får en trevlig placering vid fönstret och rymmer många gäster och rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer. Härifrån tar du dig ut på den mysiga balkongen mot den gröna gården. Där kan du njuta av långa helgfrukostar och sköna stunder med en bok.

Innanför vardagsrummet ligger hemmets två helkaklade badrum. Det större har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval. Även det mindre badrummet har dusch som underlättar vardagsmorgnarna när flera i familjen ska iväg samtidigt. Det största sovrummet är generöst och luftigt och har gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. Härifrån når du balkongen med härligt sydvästligt läge och många timmar sol fram till kvällen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 83,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 3 av 5
Nummer 4-1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Vill du boka in en personlig eller digital visning med vår säljare Thomas? Klicka på den blå knappen nedan. 

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298