Lägenhet 2 rok, 50,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 5-1001
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 5-1001
Situationsplan från Scilla, Täby, 5-1001
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 5-1001
Planlösning från Scilla, Täby, 5-1001
Situationsplan från Scilla, Täby, 5-1001

Välkommen in till en trevlig tvåa på entrévåningen med öppen social planlösning och ett praktiskt vinkelkök. Hemmet får härligt ljus från flera fönster i sydvästligt läge och två franska balkonger. Har får du gott om förvaring av kläder och skor i en stor skjutdörrsgarderob.

Här möts du av en ljus och luftig hall med plats för avhängning av dina ytterkläder och förvaring i en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det öppna kombinerade köket och vardagsrummet är socialt och passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner. Här kan du inreda med en trevlig matplats framför fönstret och både soffa och fåtölj. Det praktiska vinkelköket ger gott om utrymme för matlagning. Under sommarhalvåret kan du öppna upp en fransk balkong och släppa in ljus och frisk luft i rummet. Även sovrummet har en fransk balkong så att du kan öppna upp och vädra ordentligt. Här har du gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Sovrummet har två dörrar varav en går att välja bort för en mer öppen känsla.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 50,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 5
Nummer 5-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12