Lägenhet 2 rok, 48 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 5-1003
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 5-1003
Situationsplan från Scilla, Täby, 5-1003
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 5-1003
Planlösning från Scilla, Täby, 5-1003
Situationsplan från Scilla, Täby, 5-1003

Välkommen in till en trevlig tvåa på entrévåningen med öppen social planlösning. Hemmet får härligt ljus från fönster i sydostligt läge och fransk balkong. Här får du riktigt gott om förvaring av kläder och skor i en klädkammare, stor skjutdörrsgarderob och flera garderober.

Här möts du av en luftig hall med plats för avhängning. Strax innanför entrén finns flera garderober samt en stor klädkammare som rymmer dina kläder, skor och sportutrustning. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det öppna kombinerade köket och vardagsrummet är socialt och passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner. Här kan du inreda med en trevlig matplats framför det stora fönstret i sydostligt läge och både soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret kan du öppna upp den franska balkongen och släppa in ljus och frisk luft i rummet. Hemmets sovrum har ett lugnt läge mot en passage på gården så att du kan vädra under varma sommarnätter. Här har du gott om förvaring av kläder och skor i en skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 48 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 5
Nummer 5-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12