Lägenhet 1,5 rok, 40,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 5-1102
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 5-1102
Situationsplan från Scilla, Täby, 5-1102
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 5-1102
Planlösning från Scilla, Täby, 5-1102
Situationsplan från Scilla, Täby, 5-1102

Välkommen in till en smart och social 1,5:a med vinkelkök och fransk balkong i sydvästligt läge. Här har du gott om förvaring i en klädkammare och en perfekt avskild plats för din säng med möjlighet att välja till en extra dörr.

Här möts du av en luftig hall med plats för avhängning och förvaring av kläder i en garderob samt ett städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Rummet är välplanerat och socialt och rymmer ett praktiskt vinkelkök, en liten matplats samt soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret kan du öppna upp din franska balkong i härligt sydvästligt läge och släppa in extra ljus och frisk luft i rummet. Din säng passar perfekt att placera i en separat del bakom en vägg med skjutdörr som går att välja bort. Du kan även välja till en dörr på den andra sidan väggen för en ytterligare privat känsla. Här finns gott om förvaring av kläder, skor och idrottsutrustning i en klädkammare.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 40,5 kvm
Antal rum 1,5
Våningsplan 1 av 5
Nummer 5-1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2023

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

08-441 57 00