Lägenhet 3 rok, 76 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 5-1103
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 5-1103
Situationsplan från Scilla, Täby, 5-1103
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 5-1103
Planlösning från Scilla, Täby, 5-1103
Situationsplan från Scilla, Täby, 5-1103

Välkommen in till en trevlig trea på första våningen med öppen planlösning och stora sociala ytor. Här kan du njuta av en egen uteplats mot gården samt en fransk balkong. Dubbla badrum och förvaring i skjutdörrsgarderob underlättar vardagen här.

Kliv in i en hall som har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder i en garderob. Härifrån når du hemmets mindre sovrum som har ett lugnt läge mot gården och härlig morgonsol, perfekt att vakna upp till under sommarhalvåret. Dubbla garderober ger dig gott om utrymme för kläder och skor.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är luftigt och socialt och blir snabbt en favoritplats att umgås på med dina vänner. Rummet har gott om utrymme för en trevlig matplats invid fönstret och både soffa och fåtöljer. Härifrån tar du dig ut till den mysiga uteplatsen mot den gröna gården. Här kan du inreda med sittgrupp och njuta av långa frukostar och sköna stunder framöver.

Hemmets två helkaklade badrum ligger vägg i vägg. Det större har dusch, tvättmaskin samt torktumlare, och ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval. Även det mindre badrummet har dusch vilket underlättar vardagsmorgnarna när alla i familjen ska göra sig klara samtidigt. Det stora sovrummet har stort fönster och en trevlig fransk balkong i sydvästligt läge. En rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp ger dig gott om plats för kläder och skor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 76 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 5
Nummer 5-1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12