Lägenhet 4 rok, 83,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 7-1103
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 7-1103
Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1103
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1103
Planlösning från Scilla, Täby, 7-1103
Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1103

Hitta ett nytt hem på första våningen med både balkong i soligt läge och uteplats mot den gröna gården. Här är planlösningen social och öppen och passar perfekt för både långa middagar med vänner och familjemys. Det praktiska vinkelköket är utmärkt för dig som gillar matlagning. En gäst-wc och en stor klädkammare underlättar vardagen här.

Välkommen in i en öppen hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Härifrån når du hemmets gäst-wc som underlättar vardagen här då flera i familjen ska iväg samtidigt. Hemmets två mindre sovrum ligger vägg i vägg mot den lugna gården. Här kan du vädra under ljumma sommarnätter utan att bli störd. Det ena rummet har förvaring för kläder i dubbla garderober.

I den sociala delen av hemmet hittar du det öppna kombinerade köket och vardagsrummet som har en perfekt planlösning för dig som gärna ställer till med stora middagar. Matplatsen rymmer flera gäster, det praktiska vinkelköket har bra arbetsytor och rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer. Den mysiga uteplatsen mot den gröna gården förlänger rummet under sommarmånaderna. Här kan du inreda med en skön sittgrupp och krukor för att njuta av kvällssolen.

En inre hall tar dig till det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval.

Hemmets större sovrum är luftigt och generöst och har utgång till balkongen som har ett ljuvligt sydostligt läge. Här kan du njuta av sol under många timmar. En rymlig klädkammare med städskåp hjälper dig att hålla ordning kläder, skor och sportutrustning.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 83,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 3
Nummer 7-1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2022

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12